Ελένη Μενεγάκη: To throwback στο ταξίδι της στην Ζανζιβάρη και τον Ινδικό Ωκεανό

Μαγική εικόνα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: To throwback στο ταξίδι της στην Ζανζιβάρη και τον Ινδικό Ωκεανό

H Ελένη Μενεγάκη μας έχει συνηθίσει τελευταία σε πολύ όμορφες φωτογραφίες κυρίως από εξωτικά μέρη, φυσικά όλες είναι αναμνήσεις σε εποχές προ καραντίνας.

Στην τελευταία της φωτογραφία, η παρουσιάστρια βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό σε ταξίδι της στην Ζανζιβάρη. Η φωτογραφία πραγματικά θα σε ταξιδέψει, και το ίδιο ήθελε να κάνει νοητά και η παρουσιάστρια!

Όπως μπορείς να διακρίνεις, στο background είναι ο Ινδικός ωκεανός.

Τα likes και τα σχόλια έπεσαν… βροχή! Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι προχώρησε στην αγορά ενός νέου σπιτιού.

ελένη μενεγάκη ιδνικό ωκεανός

Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδραση της όταν follower της ζήτησε να επιστρέψει στην τηλεόραση

H Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να απαντήσει σε ένα σχόλιο ενός follower της, ο οποίος της ζήτησε να επιστρέψει στον χώρο της τηλεόρασης.

Η καλλονή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα της.

Αυτήν την φορά, η Ελένη Μενεγάκη έβαλε τα αθλητικά της παπούτσια και απόλαυσε τον ζεστό καφέ της στην αυλή του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Η ίδια πόζαρε στον φακό και αμέσως μετά δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπική της λογαριασμό στο instagram. Τα likes και τα σχόλια ήταν φυσικά χιλιάδες ενώ και ο γιος της, Άγγελος, πολύ συχνά της σχολιάζει, και μάλιστα η Ελένη απάντησε και σε ένα σχόλιο ενός ακολούθου της! Συγκεκριμένα, η follower έγραψε: «Ελένη γυρνά στη τηλεόραση η έστω τηλεφωνα????????????????❤» με την ίδια να απαντά: «χαχαχαχα»!

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε μέσω Instagram που πήγε γαμήλιο ταξίδι με τον Ματέο Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη, μοιράζεται πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή στον Instagram και αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση για το ταξίδι του μέλιτος με τον Ματέο Πατζόπουλο.

Με τρείς φωτογραφίες από το Μεξικό, η παρουσιάστρια, νοστάλγησε τις μέρες που μπορούσαμε να ταξιδέψουμε. Αυτό που δεν περιμέναμε είναι να απαντήσει σε μια follower και να αποκαλύψει πως οι φωτογραφίες είναι από το γαμήλιο ταξίδι της.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, ένα χρόνο μετά τον γάμο της, δηλαδή το 2016 πήγαν το ταξίδι και πραγματικά, μαγεύτηκαν!

μενεγακη γαμηλιο ταξιδι