Δημήτρης Πυργίδης: "Το Big Brother ήταν μια εμπειρία. Θα πήγαινα στο Survivor"

"Tο να είσαι διάσημος στην Αμερική είναι διαφορετικό από το να είσαι διάσημος στη Θεσσαλονίκη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Πυργίδης:

Το The 2night μετά το cast των Άγριων Μελισσών πήρε με την σειρά τους πρώην παίκτες του Big Brother! Μπορεί το βράδυ της Τετάρτης να είχε συνέντευξη στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη - δείτε εδώ όλα όσα είπε - αλλά το βράδυ της Πέμπτης φιλοξένησε τον Δημήτρη Πυργίδη.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αφού χάρισε ένα δερμάτινο μπουφάν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχεδιασμένο και ζωγραφισμένο από εκείνον ξεκίνησε να... μιλάει!

Η συνέντευξη του Δημήτρη Πυργίδη στο The 2night

«Το Benjie είναι το nickname μου από το λύκειο, από όταν έκανα τα γκράφιτι και με αυτό υπέγραφα», εξήγησε και μίλησε για τα εστιατόρια και τα καφέ που είχε στη Θεσσαλονίκη.

Στο Big Brother μπήκε χωρίς λόγο. «Είναι μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Αφήνει κάτι θετικό, έτσι το είδα. Στο Nomads είχα δηλώσει αλλά δεν πήγα στο προκριματικά. Θα πήγαινα στο Survivor. Ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι 4 μήνες. Ειδικά μετά τους δύο μήνες όταν αρχίσουν και φεύγουν δικοί σου άνθρωποι», εξήγησε.

«Το πιο δύσκολο ήταν που δεν μπορούσες να φύγεις. Ο εγκλεισμός. Έβρισκες κάτι να ασχοληθείς με τα παιδιά. Με πολλούς μιλάμε με άλλους όχι», πρόσθεσε.

Ο Δημήτρης παίζει χρόνια ηλεκτρική κιθάρα και πιάνο. «Έχω πολύ αγάπη με την μουσική και έχω μουσικό αυτί».

«Το να είσαι διάσημος στην Αμερική είναι διαφορετικό από το να είσαι διάσημος στη Θεσσαλονίκη, μην τρελαινόμαστε», ξεκαθάρισε απαντώντας στο αν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι πλέον τον αναγνωρίζουν στον δρόμο.

Ο Δημήτρης έχει περάσει από το μόντελινγκ πιο παλιά ενώ γυμνάζεται εδώ και 20 χρόνια ασταμάτητα. Από μουσική ακούει τα πάντα.

Ο Δημήτρης Πυργίδης ρώτησε τον Γρηγόρη αν θα έκανε πρωινό με την Ιωάννα Μαλέσκου και ο παρουσιαστής απάντησε ότι δεν το έχει σκεφτεί. Ο πρώην παίκτης του Big Brother δήλωσε ότι του αρέσει η Ιωάννα, τη γνωρίζει από την Κρήτη αλλά ντράπηκε όταν ρωτήθηκε αν θα την παντρευόταν.

Όσο για τη λέξη «χάος»: «Είναι μια ατάκα για να περνάμε καλά, δίνουμε θετική ενέργεια και κάνουμε χαβαλέ. Πάμε να κάνουμε χαμό».

Η σχέση του με τη μητέρα του είναι εξαιρετική, ενώ έχει φετίχ με τα μαλλιά του, τα οποία δεν έχει κόψει από το λύκειο.

Ο Δημήτρης έχει μιλήσει με Ραμόνα και αντιδήμαρχο και θα ήθελε μετά την καραντίνα να μαζευτούν όλοι μαζί. «Με στήριξαν πολύ για να μείνω στο σπίτι, γιατί ήθελα να φύγω».