Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Γιώργος Λιάγκας: «Όταν ήμασταν παντρεμένοι με τη Φαίη, με μπέρδεψε με τον Αμπράμοβιτς»

«Η Φαίη αν δεν φοράει φακούς, δεν βλέπει καλά»

Γιώργος Λιάγκας: «Όταν ήμασταν παντρεμένοι με τη Φαίη, με μπέρδεψε με τον Αμπράμοβιτς»
News 12.03.2021 12:41
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας περιέγραψε στο Πρωινό μία απίστευτη ιστορία που είχε συμβεί πριν από κάποια χρόνια, όταν ακόμα ήταν παντρεμένος με τη Φαίη Σκορδά και είχαν πάει μαζί διακοπές το καλοκαίρι στην Κεφαλλονιά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, λίγο μετά την ένταση που δημιουργήθηκε, εξήγησε πως η Φαίη αν δεν φοράει τους φακούς δεν βλέπει καλά και κάπως έτσι, τον μπέρδεψε με τον μεγιστάνα, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Η ιστορία του Γιώργου Λιάγκα για τη Φαίη Σκορδά και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς

«Θα σας θυμίσω κάτι με τη Φαίη. Όταν ήμασταν παντρεμένοι είχαμε πάει διακοπές στην Κεφαλονιά στο Φισκάρδο. Και πάμε στη φίλη μας την Τασία να φάμε. Η Φαίη αν δεν φοράει φακούς δεν βλέπει καλά. Και στο πίσω τραπέζι καθόταν ο Αμπράμοβιτς. Και σηκώθηκε η Φαίη να πάει τουαλέτα. Και δεν έβλεπε καλά. Γύρισε και πήγε και κάθισε στο τραπέζι του Αμπράμοβιτς, δίπλα του. Μπέρδεψε εμένα με τον Αμπράμοβιτς» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά και τους υπόλοιπους να ξεσπούν σε γέλια.

Ποιος είναι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς (γενν. 24 Οκτωβρίου 1966), είναι Ρώσος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, επενδυτής και πολιτικός. Από το 2018, κατέχει επίσης και την ισραηλινή υπηκοότητα.

Ο Αμπράμοβιτς είναι ο κύριος ιδιοκτήτης της ιδιωτικής επενδυτικής εταιρείας Millhouse LLC και είναι περισσότερο γνωστός εκτός Ρωσίας ως ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, ποδοσφαιρικού συλλόγου της Πρέμιερ Λιγκ. Προηγουμένως, ήταν κυβερνήτης της Τσουκότκα από το 2000 ως το 2008.

Γιώργος Λιάγκας Ρομάν Αμπράμοβιτς

Σύμφωνα με το Forbes, η καθαρή θέση του Αμπράμοβιτς ανερχόταν σε 11,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2018, καθιστώντας τον τον πλουσιότερο άνθρωπο στο Ισραήλ, τον 11ο πλουσιότερο στη Ρωσία και τον 140ο πλουσιότερο στον κόσμο. Έχει δωρίσει τα περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άλλο Ρώσο εν ζωή, με δωρεές άνω των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα έτη 1999-2013, για τη δημιουργία σχολείων, νοσοκομείων και υποδομών στην Τσουκότκα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκορδά για Λιάγκα: «Ήταν με τα παιδιά και με παίρνει ο Γιάννης και μου λέει "ο μπαμπάς θέλει να με κουρέψει"»

Πρωινό: Η λέξη που ξέφυγε από τον Λιάγκα και ενόχλησε την Σκορδά - «Σταμάτα»

Share