Τσακώθηκαν στον αέρα του Πρωινού Λιάγκας και Σκορδά - «Να μην έχουμε άποψη εμείς δηλαδή;»

«Να σέβεσαι πώς αισθάνονται»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τσακώθηκαν στον αέρα του Πρωινού Λιάγκας και Σκορδά - «Να μην έχουμε άποψη εμείς δηλαδή;»

Κανονικός χαμός επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πρωινό μιας και οι τόνοι ανέβηκαν σημαντικά ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, με τους δυο παρουσιαστές να τσακώνονται και να μιλάνε με αρκετή ένταση.

Αφορμή στάθηκε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής για την Έμιλυ Ρατακόφσκι, η οποία αποφάσισε να μην καθορίσει το φύλο του παιδιού της μέχρι να μεγαλώσει, να γίνει 18 και να πάρει εκείνο την απόφαση για το αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε έντονα με την άποψη αυτή και έκανε μία έντονη τοποθέτηση, στην οποία βέβαια η Φαίη Σκορδά απάντησε, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν με τον Γιώργο Λιάγκα και χθες.

Ο τσακωμός της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό

«Υπάρχει ένα κίνημα – που ελπίζω να μινιμαλιστεί – που λέει ότι το παιδί δεν έχει φύλο και θα το επιλέξει όταν γίνει 18, ανακοινώνοντάς το στους γονείς. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι… Σεξουαλική ταυτότητα έχει και μπορεί να μην την ανακοινώσει και πουθενά αν δεν θέλει.

Ένα παιδί γεννιέται αγόρι ή κορίτσι. Δεν γίνεται να μην γεννηθεί αγόρι ή κορίτσι. Μιλάω για την ανατομία, το φύλο του παιδιού. Το τι θα επιλέξει σεξουαλικά είναι δικό του θέμα.

Από εκεί και πέρα άνδρας ή γυναίκα δεν σημαίνει ότι πάω με άνδρες ή γυναίκες. Από την ημέρα που γεννιέσαι είσαι άνδρας ή γυναίκα.

Θεωρώ ότι στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού έχουμε χάσει τα αβγά και τα πασχάλια! Είμαστε μοντέρνοι και προοδευτικοί άνθρωποι να μεγαλώνουμε με νόμους ισότητας τα παιδιά μας, να φερόμαστε σε όλους τους ανθρώπους έτσι, όμως όταν γεννιέμαι με ανδρικά ή γυναικεία όργανα είμαι ή αγόρι ή κορίτσι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας με ανεβασμένους τόνους.

Η Φαίη Σκορδά δεν άφησε την τοποθέτησή του να πέσει κάτω και αμέσως του απάντησε: «Καταλαβαίνω τι λες, δεν είμαι από άλλο πλανήτη. Και πολλές φορές δεν έχει να κάνει η συμπεριφορά με τη σεξουαλική προτίμηση, η οποία μπορεί να αλλάξει. Δεν υπάρχουν ταμπέλες πια σε αυτά τα πράγματα.

Σκορδά Λιάγκας Πρωινό

Βλέπεις ότι καθώς τα χρόνια περνούν, κάποια πράγματα που μας φαινόντουσαν περίεργα εν τέλει τα καταλαβαίνεις. Πλέον πρέπει να αποδεχθούμε ότι ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του. Και μένα μου φαίνεται περίεργο αλλά υπάρχει ένα κίνημα, στο οποίο οι άνθρωποι αισθάνονται έτσι και αυτή είναι η επιλογή τους. Να το σέβεσαι».

Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο απάντησε ξανά, φανερά εκνευρισμένος: «Να μην έχουμε άποψη εμείς δηλαδή; Αν το κίνημα λέει βλακείες, δεν με ενδιαφέρει πως το λένε. Σέβομαι αλλά έχω και εγώ τη γνώμη μου. Αφού διαφωνείτε σήμερα να μην λέτε ότι τα παιδιά σας είναι αγόρια ή κορίτσια. Μιλάω για την ανατομία. Αυτό δεν δέχονται αυτοί οι άνθρωποι».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ήταν με τα παιδιά και με παίρνει ο Γιάννης και μου λέει "ο μπαμπάς θέλει να με κουρέψει"»

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, που αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα και τα παιδιά της, η οποία μάλιστα ήταν άκρως χιουμοριστική.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό, μα πρωταγωνιστές τον πρώην σύζυγό της και τον Γιάννη.

«Ήταν μια μέρα ο Γιώργος με τα παιδιά και με παίρνει ο Γιάννης τηλέφωνο και μου λέει: “Μαμά, ο μπαμπάς πήρε ένα ψαλίδι και θέλει να με κουρέψει”. Του λέω: “Αγάπη μου, φύγε μακριά, εμένα μια μέρα ήθελε να ξεγεννήσει”», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά γελώντας.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε κάνοντας τους συνεργάτες τους να ξεσπάσουν στα γέλια «Εσένα δεν σε ξεγέννησα η αλήθειά είναι, τον Γιάννη τον κούρεψα».

Σε γέλια ξέσπασμα στην εκπομπή και όταν ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα απίστευτο ατύχημα που τον έκανε να κυκλοφορεί στο πλατό με την καρέκλα του.