Κου Κου: Ένταση στο πλατό για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - «Αυτό είναι πάρα πολύ προσωποκεντρικό»

Η παρέμβαση της Κατερίνας Καραβάτου: «Ρε παιδιά, για όνομα του θεού»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κου Κου: Ένταση στο πλατό για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - «Αυτό είναι πάρα πολύ προσωποκεντρικό»

Εντάσεις και διαφωνίες έκαναν την εμφάνιση τους το πρωί της Παρασκευής στο πλατό των Κου Κου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να σπέρνει.. το χάος.

Ο σπουδαίος και δημοφιλής τραγουδιστής ετοιμάζει μια εκπομπή ντοκιμαντέρ και έτσι η πρωινή εκπομπή παρουσίασε όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

Κου Κου ενταση στο πλατό για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε χαρακτηριστικά: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ως παρουσιαστής για το ντοκιμαντέρ της ζωής του. Έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα, εδώ και ένα μήνα. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν μας άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του, δεν ξέρουμε πολλά πράγματα γι΄αυτόν και κινηματογραφεί ήδη, προσωπικές του στιγμές. Θα υπάρχουν μέσα και Live αποσπάσματα από τις συναυλίες του».

Η υπόλοιπη ομάδα όμως διαφώνησε και δήλωσε: «Χίλια συγνώμη και με μεγάλη εκτίμηση και αγάπη... Δεν είναι μικρός και νεαρός ακόμα για να δούμε ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του; Αυτό είναι πάρα πολύ προσωποκεντρικό».

Εκείνη την στιγμή, η Κατερίνα Καραβάτου -που έστειλε on air τις ευχές της στην μητέρα της- χρειάστηκε να παρέμβει στην συζήτηση και τόνισε: «Ρε παιδιά, αλλάζουνε οι εποχές, για όνομα του Θεού, για όνομα του Θεού».

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό εκτός από την Φωλιά των Κου Κου, σχολίασε και η παρέα του Love It

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it” έπαιξε ένα βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γυμνάζεται, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα και πολλές φόρες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα του, η οποία περιλαμβάνει αρκετή γυμναστική.

Φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ιωάννα με την ίδια να λέω χαρακτηριστικά: «Βρε τον Κωνσταντίνο… Γυμνάζεται πάρα πολύ και αυτό το άκουσα και από αθλητές να το επιβεβαιώνουν, όταν συναντηθήκαμε κι εμείς, ότι προσπαθεί διαρκώς και προπονείται.

Όμως, αν κρίνω από τα μαλλάκια του, γιατί τον ακολουθούμε στα social, νομίζω ότι είναι λίγες μέρες πριν γιατί τα έκοψε. Χθες, προχθές… Κάπου κοντά κουρεύτηκε. Δεν ξέρω, δεν βλέπω κάθε μέρα τι ανεβάζει», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου που πρόσφατα άλλαξε και αριθμούς με τον τραγουδιστή.