Γιώργος Λιάγκας: Απηύδησε με το Battle of the Couples - «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Δεν μπορούσε να κρύψει την ενόχληση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιάγκας: Απηύδησε με το Battle of the Couples - «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Έξω φρενών φαίνεται να είναι ο Γιώργος Λιάγκας με το Battle of the Couples, με τον ίδιο να δείχνει έντονα την ενόχληση του στον αέρα του Πρωινού.

Η εκπομπή παρουσίασε μερικά αποσπάσματα από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι, και ειδικότερα μια ατάκα που είπε ο Κυριάκος, αναφορικά με την τρίτη ηλικία.

Γιώργος Λιάγκας απηύδησε με το Battle of the Couples

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, μετά την προβολή του βίντεο και γεμάτος απογοήτευση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά» με την υπόλοιπα ομάδα να κρατά αντίστοιχη στάση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, το Battle of the Couples πιθανόν να ολοκληρώσει σύντομα τον κύκλο του, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά.

Εκτός από τον Γιώργο Λιάγκα και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος «κατακεραύνωσε» το Battle of couples

Το πρωί της Τρίτης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά και μίλησε τόσο για ριάλιτι όσο και για τους στους Έλληνες παρουσιαστές.

Ο Ποσειδώνας είπε χαρακτηριστικά: «Η Αντελίνα και ο Χάρης είναι υπέροχοι, ήταν ότι καλύτερο να είμαι με τα παιδιά γιατί περνάμε καλά. Ήμουν από τους πρώτους που παραδέχτηκαν ότι βλέπουν ριάλιτι γιατί είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Το Bachelor είναι ένα απίστευτο σκουπίδι όπως και το “Battle of the couples” που είναι ακόμα χειρότερο.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος bachelor battle of couples