Battle of the couples highlights 11/3: Τα νεύρα του Κυριάκου προς την Μαριάννα και το Ζευγάρι της Εβδομάδας

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the couples highlights 11/3: Τα νεύρα του Κυριάκου προς την Μαριάννα και το Ζευγάρι της Εβδομάδας

Το βράδυ της Πέμπτης, παρακολουθήσαμε στο Battle of the Couples τις δοκιμασίες που είχαν να αντιμετωπίσουν τα ζευγάρια, με τα δύο ζευγάρια που επιλέχθηκαν από τους υπόλοιπους να προκαλούν εντάσεις.

Αυτά είναι τα highlights του Battle of the couples 11/3

Τα δύο ζευγάρια που επιλέχθηκαν για τις δοκιμασίες

Ο Μιχάλης και η Γεωργία επέλεξαν ως πρώτο ζευγάρι τη Μαριάννα και τον Κυριάκο για να βάλουν «φωτιά» στο σπίτι, ενώ τα υπόλοιπα ζευγάρια πρότειναν τον Γιάννη και τη Μαρία.

Τα δύο ζευγάρια λοιπόν κλήθηκαν να περάσουν από δύο δοκιμασίες για να καταφέρουν να πάρουν τον τίτλο του «ζευγαριού της εβδομάδας» που θα τους χάριζε την ασυλία αλλά και πολλά ακόμα πλεονεκτήματα.

 Battle of the couples highlights 11/3

Οι δοκιμασίες που κλήθηκαν να αντιμετωπιστούν και το Ζευγάρι της Εβδομάδας

Στην πρώτη δοκιμασία ο Γιάννης με τη Μαρία νίκησαν τον Κυριάκο με τη Μαριάννα, με τον δεύτερο να αντιδράει με πολύ άσχημο τρόπο απέναντι στην κοπέλα του καθώς άρχισε να πετάει κουβάδες και να βρίζει.

Συγκεκριμένα, έλεγε: «Που πάω με την μπουμπού; Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι περπατάει» ενώ μετά από λίγο η Μαριάννα δεν αισθανόταν καλά και χρειάστηκε γιατρό. Η συμπεριφορά του Κυριάκου κρίθηκε πολύ αρνητικά από όλα τα ζευγάρια που τους παρακολουθούσαν.

Στη δεύτερη δοκιμασία, οι άντρες έπρεπε να βρουν και να αναγνωρίσουν τα αγαπημένα ρούχα και αξεσουάρ των αγαπημένων τους. Ο Γιάννης βρήκε 7 ρούχα της Μαρίας ενώ Κυριάκος δεν κατάφερε να βρει τα ρούχα της Μαριάννας και έτσι έγινε το 2-0 για τον Γιάννη και τη Μαρία οι οποίοι κέρδισαν τον τίτλο. Στο μεταξύ, δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε η Σάσα Σταμάτη για τα χαμηλά νούμερα του ριάλιτι!