Σάσα Σταμάτη: «Δεν χαίρομαι για τα νούμερα του Battle of The Couples»

«Ο Βασιλάκος έχει δεχτεί άδικη κριτική»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: «Δεν χαίρομαι για τα νούμερα του Battle of The Couples»

Το πρωί της Πέμπτης, η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα αρχή που έκανε στην τηλεόραση με το Battle of The Couples ενώ τόνισε πως δεν είναι ευχαριστημένη με τα νούμερα τηλεθέασης.

Για την απόφασή της να δεχθεί την πρόταση του ALPHA, αποκάλυψε πως δεν το σκέφτηκε καν και είπε το ναι μιας και ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό, ενώ την ίδια στιγμή υποστήριξε τον Παναγιώτη Βασιλάκο για την κριτική που δέχεται.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για το Battle of The Couples

«Το παιδί ξεκινάει τώρα, θεωρώ ότι έχει δεχτεί τόσο άδικη κριτική… Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση και δε μπορούσαν να μιλήσουν, δε μπορούν να κάνουν συνέντευξη και ξαφνικά φταίει ο Παναγιώτης; Δεν τον υποστηρίζω επειδή είναι στο Battle of the Couples, τα έχουν βάλει με τη Δανάη Μπάρκα, με την Ιωάννα Μαλέσκου, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δηλαδή είναι νέα παιδιά, να μην δώσουμε χώρο;

Σάσα Σταμάτη Battle of the couples

Και να σου πω κάτι; Δεν γουστάρεις να το δεις; Μην το δεις! Δες κάτι άλλο. Στο Battle υπάρχουν οι βοηθοί και τώρα που θα βγει η Φάρμα και εύχομαι να πάει καλά, έχουν τους υπηρέτες. Εκεί δεν είδα να υπάρχει η ίδια εμμονή που υπάρχει με το δικό μας.

Δε χαίρομαι για τα νούμερα, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα… Φυσικά θα θέλαμε να πηγαίνει καλύτερα, όμως είναι ένα καινούργιο project που δεν το ξέρει ακόμα ο κόσμος. Είναι κάτι καινούργιο. Σέβομαι ότι δεν σου αρέσει κάτι αλλά από εκεί και πέρα σκέψου ότι δουλεύουν κάποιες οικογένειες που δεν έχουν δουλειά εδώ και ένα χρόνο», είπε η Σάσα Σταμάτη.

«Το Bachelor και το Battle of couples είναι απίστευτα σκουπίδια»

Το πρωί της Τρίτης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά και μίλησε τόσο για ριάλιτι όσο και για τους στους Έλληνες παρουσιαστές.

Ο Ποσειδώνας είπε χαρακτηριστικά: «Η Αντελίνα και ο Χάρης είναι υπέροχοι, ήταν ότι καλύτερο να είμαι με τα παιδιά γιατί περνάμε καλά. Ήμουν από τους πρώτους που παραδέχτηκαν ότι βλέπουν ριάλιτι γιατί είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Το Bachelor είναι ένα απίστευτο σκουπίδι όπως και το “Battle of the couples” που είναι ακόμα χειρότερο.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος bachelor battle of couples

Δεν έβλεπα την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δεν είμαι στο target group της. Θεωρώ ότι η Ελένη Μενεγάκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Ρούλα Κορομηλά είναι τα τρία κεφάλαια της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Η Ελένη λείπει από την τηλεόραση και θα ήθελα να τη δω σε ένα βραδινό σόου».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που «κατακεραύνωσε» με τον τρόπο του την Ζόζεφιν, αμέσως μετά είπε: «Η Κατερίνα Καινούργιου αποδείχτηκε ότι το έχει σαν παρουσιάστρια, είναι δουλευταρού. Είχα μιλήσει εξαρχής θετικά για τα τρία νέα κορίτσια, την Δανάη, την Ηλιάνα και την Μαλέσκου.

Η Δανάη με επιβεβαίωσε στα θετικά και μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκε με τον Άρη το θέμα της Ζέτας Δούκα. Το YFSF δεν μου αρέσει. Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε πει ότι φεύγει από το Voice για να κάνει κάτι άλλο. Και το άλλο είναι να κάνει ξανά επιτροπή. Δεν έχω καταλάβει αν ο Μιχάλης Ρέππας κάνει για κριτής».