Άγγελος Λάτσιος: Ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία, για τα γενέθλια της

Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τα καταγάλανα μάτια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγγελος Λάτσιος: Ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία, για τα γενέθλια της

Ο Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία, για τα γενέθλια της, η οποία έγινε 17 ετών!

Η πανέμορφη νεαρή με τα καταγάλανα μάτια και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ καλοί φίλοι και στο παρελθόν έχουν δημοσιεύσει αρκετές φορές κοινές φωτογραφίες.

Έτσι, ο Άγγελος που σχολίασε και μια φωτογραφία της μητέρας του, ανάρτησε μια φωτογραφία της προκειμένου να της ευχηθεί δημόσια. Εκτός από αυτόν όμως, και η μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη, της ευχήθηκε δημοσιεύοντας φωτογραφίες που δείχνουν την κόρη της πώς είναι σήμερα αλλά και πώς ήταν σε μικρή ηλικία.

Στην λεζάντα έγραψε: "Γαία, χαρούμενα 17α γενέθλια, δεν μπορώ να πιστέψω πώς τα χρόνια πέρασαν τόσο γρήγορα. Έχεις υπάρξει η καλύτερη director editor για τα μαγειρικά μας βίντεο, τα ταλέντα σου είναι τεράστια. Ήταν τόσο σημαντικό να δημιουργούμε μαζί, έναν χρόνο τώρα μέσα στο lock down, είμαι τόσο περήφανη για εσένα ??❤️#tantiauguri #proudmama".

Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκε στην Γαία Μερκούρη

Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκε στην Γαία Μερκούρη για τα γενέθλια της

Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκε στην Γαία Μερκούρη με μια φωτογραφία

Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα και τα παιχνίδια μεταξύ τους

O Άγγελος Λάτσιος έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρότερη αδερφή του Μαρίνα και αυτό δεν κρύβεται αφού πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες τους.

Έτσι και αυτή τη φορά ο μεγάλος αδερφός έκανε μια ανάρτηση όπου βλέπουμε τα παιχνίδια του με την μικρή Μαρίνα το βράδυ της Πέμπτης.

Το πρόσωπο της μικρής του αδερφής το έχει καλύψει με μια εικόνα πριγκίπισσας αν και η Ελένη Μενεγάκη τελευταία μας την έχει δείξει.

άγγελος λάτσιος μικρή μαρίνα