Παντελής Καναράκης: «Το YFSF είναι πάρα πολύ κουραστικό»

Αποκάλυψε πως δεν θέλει να ξαναπάει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παντελής Καναράκης: «Το YFSF είναι πάρα πολύ κουραστικό»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Παντελής Καναράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο YFSF ξεκαθαρίζοντας πως είναι πολύ κουραστική υπόθεση και γι΄αυτό δε θα το ξαναέκανε.

Ο ηθοποιός, δεν συμμετέχει στη φετινή All Star βερσιόν του YFSF παρόλο που αποτέλεσε μία από τις πιο κλασικές παρουσίες του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Παντελής Καναράκης YFSF

Οι δηλώσεις του Παντελή Καναράκη στο YFSF

«Το YFSF είναι πάρα πολύ κουραστικό, εγώ θαυμάζω τους συναδέλφους που έχουν ξαναπάει. Δεν θα το έκανα, είναι πάρα πολύ κουραστικό.

Δεν μου έκαναν πρόταση, γιατί ξέρουν. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους. Είχα κουραστεί πάρα πολύ. Σε μια εβδομάδα να ετοιμάσω όλο αυτό δεν το ήθελα, με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Καναράκης.

Αλλαγές στο YFSF μετά την αποχώρηση του Κώστα Δόξα

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κώστας Δόξας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το YFSF και έτσι, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, πρόκειται να δούμε πολύ σημαντικές αλλαγές να γίνονται στο αγαπημένο show του ΑΝΤ1.

Αρχικά, παρόλο που το επεισόδιο της Κυριακής του YFSF θα προβληθεί κανονικά, δεν είναι σίγουρο εάν θα δούμε επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα μιας και εντοπίστηκε ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού.

YFSF Δόξας

Από την άλλη, η αποχώρηση του Κώστα Δόξα δημιούργησε ένα κενό στο show το οποίο θα καλυφθεί μάλλον με την εμφάνιση ενός guest καλεσμένου κάθε εβδομάδα στο show, από τους προηγούμενους κύκλους.