Αννίτα Πάνια: «Είμαστε εδώ ζωντανά, δόξα τω Θεώ όλοι αρνητικοί»

Μετά την περιπέτεια με τα κρούσματα κορωνοϊού, επέστρεψε η εκπομπή

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αννίτα Πάνια: «Είμαστε εδώ ζωντανά, δόξα τω Θεώ όλοι αρνητικοί»

Μετά από ένα επεισοδιακό Σαββατοκύριακο όπου δεν προβλήθηκε η εκπομπή της Αννίτας Πάνια αφού βρέθηκε θετικό κρούσμα, το μεσημέρι του Σαββάτου επέστρεψε στις τηλεοράσεις.

Η παρουσιάστρια, χαρούμενη αφού όλα τα τεστ covid βγήκαν αρνητικά, καλωσόρισε το κοινό της.

«Είμαστε εδώ ζωντανά και ζωντανοί. Είχαμε ένα Σαββατοκύριακο περιπετειώδες, δόξα τω Θεώ όμως, είμαστε όλοι αρνητικοί. Κάποτε λέγαμε πρέπει να είσαι θετικός άνθρωπος. Τώρα λέμε είμαι αρνητικός. Δηλώνεις αρνητικός με χαρά πια», είπε η παρουσιάστρια.

«Να είμαστε αρνητικοί στα τεστ και θετικοί στη σκέψη», κατέληξε η Αννίτα Πάνια.

αννίτα πάνια κορωνοιος

Αννίτα Πάνια: Χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό για τρεις μέρες - «Κάνατε τους πολίτες χιονοπρόσφυγες»

Οι ισχυρές χιονοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια», σε ορισμένα σημεία της Αττικής άφησαν πολλά σπίτια χωρίς ρεύμα, νερό, θέρμανση και τηλέφωνα, όπως και το σπίτι της Αννίτας Πάνια.

Αποτέλεσμα των προβλημάτων, πολλοί πολίτες να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, μέχρι οι βλάβες να αποκατασταθούν.

Η παρουσιάστρια, όπως και πολύς κόσμος, έχει φτάσει στα όριά της και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και να εκφράσει τον εκνευρισμό της για την κατάσταση που επικρατεί.

«Τρίτη νύχτα χωρίς θέρμανση, ρεύμα, νερό και τηλέφωνο για χιλιάδες σπίτια και νοικοκυριά λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης, επειδή χιόνισε δυο μέρες! Δημαρχαίοι, δεδδηαίοι και λοιποί νταραβεριτζήδες, μπράβο! Κάνατε τους πολίτες χιονοπρόσφυγες και πετάτε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον. Καμία σαφής απάντηση, καμία σαφής πληροφορία. Αλήθεια, τι θα μας συνέβαινε αν χιόνιζε τρεις ή τέσσερις ημέρες άραγε; Πόσο χαβαλές αυτή η χώρα», έγραψε.

ανιτα πανια χιονια

Η Αννίτα Πάνια «έσπασε» τη σιωπή της για το OPENtv - «Στοιχεία της εκπομπής δεν επιτρέπουν...»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Αννίτα Πάνια, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε για την εκπομπή της, «Αννίτα Κοίτα», που προβάλλεται στο OPENtv.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ τα χαμηλά ποσοστά.

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που γνώρισα ποτέ και που αγάπησα πολύ σαν άνθρωπο, ο πιο γνήσιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ», είπε αρχικά.

«Κατά καιρούς, μου έχουν γίνει προτάσεις για κάτι διαφορετικό, όμως αυτό τα σαββατοκύριακο είναι εκεί πάντα και για μένα πάντα αποτελεί προτεραιότητα.

Κάποια στοιχεία της εκπομπής δεν μας επιτρέπουν να έχουμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε σε νούμερα τηλεθέασης -γιατί νομίζω ότι όταν κάνει κάποιος τηλεόραση, τον ενδιαφέρει αυτό έτσι κι αλλιώς.

Φυσικά κοιτάζω τα νούμερα, με κοιτάζουν κι αυτά, κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον και λέμε… καλύτερα να μην κοιταζόμαστε φέτος», είπε η Αννίτα Πάνια για την εκπομπή της.

Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό και ποιος είναι ο «Αντώνης» από το γνωστό... «Αντώνη, αγάπη μου, έλα πάρε με από δω». Δείτε φωτογραφία του.