Φίλιππος Σοφιανός: Απαντά σε όσους σχολίασαν τις δηλώσεις του - «Με έστησαν στον τοίχο»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φίλιππος Σοφιανός: Απαντά σε όσους σχολίασαν τις δηλώσεις του - «Με έστησαν στον τοίχο»

Λίγο καιρό πριν ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για ρόλο την μητέρας οι οποίες είχαν συζητηθεί πολύ.

Σήμερα απάντησε μέσα από το Σου- Κου Family.

«Κάτσε λίγο να το ανασκευάσουμε αυτό και να το φτιάξουμε. Είπα και δεν παίχτηκε ολόκληρο και μετά με έστησαν στον τοίχο και βωμολοχούσαν. Λέω για την χαμένη ιστορία των παιδιών επειδή οι γονείς είναι εργαζόμενοι κι αυτά μεγαλώνουν με διάφορες νταντάδες. Ένα παιδί πρέπει να έχει την μάνα του κι ο πατέρας να μπορεί να στηρίξει αυτό το διάστημα μέχρι πέντε ετών.

Δεν εννοώ ότι ο μπαμπάς να είναι κουκουρούκου και να ταξιδεύει δεξιά κι αριστερά και να μεγαλώνει το παιδί η μαμά. Δεν το είπα έτσι. Ξέρω πολύ καλά πως φροντίζεις ένα παιδί και του μαγειρεύεις. Τα έχω κάνει.» Νωρίτερα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε κάνει δηλώσεις περί καταγγελιών.

Oι δηλώσεις του Φίλιππου Σοφιανού

Φίλιππος Σοφιανός: "Είμαι παραδοσιακός, ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι"

Ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και τον Κώστα Τσουρό για τους γάμους, την σχέση του με το φλερτ αλλά και το πρότυπο οικογένειας που στηρίζει.

«Κάποιοι άνθρωποι έχουν τον ακάθιστο. Αφιερώνομαι σε κάτι με ψυχή και σώμα, τα δίνω όλα και μετά πάμε για άλλα. Μην τους πιάσουμε τους γάμους. Εγώ έχω ένα πρότυπο οικογένειας που δεν βρίσκει εφαρμογή. Είμαι παραδοσιακός σε αυτά, ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι και στα παιδιά η φροντίδα.

Ο άντρας φροντίζει επιστρέφει, φεύγει κι έρχεται. Είναι δύσκολο για έναν κανονικό άνθρωπο να δεχτεί την ζωή ενός ηθοποιού και το αντίθετο. Ποτέ δεν έμπλεξα με ανθρώπους της δουλειάς μου. Η σκηνή ήταν ιερή για εμένα, δεν ερωτευόμουν συναδέλφους. Δείτε ακόμα όσα είπε πριν λίγες μέρες η πρωταγωνίστρια της Αγγελικής στο Καλύτερα δε γίνεται.

Σε επίπεδο φλερτ μπορεί να φλερτάρω και με την ταξιτζού ας πούμε. Αλλά το να επιλέξεις το φλερτ για σύντροφο είναι πολύ γενναία απόφαση. Έχω τσιμπηθεί με πρωταγωνίστριες όπως και το αντίθετο έχει συμβεί. Έχω κάνει πολλές ερωτικές σκηνές στις σειρές αλλά ποτέ δεν ένιωσα αμηχανία.»