Χάρης Ρώμας: Η ανάρτηση για το τελευταίο γύρισμα του Καφέ της Χαράς

«Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: Η ανάρτηση για το τελευταίο γύρισμα του Καφέ της Χαράς

Τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς ολοκληρώθηκαν και έτσι, ο Χάρης Ρώμας με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη σειρά του με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Ο ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένος, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης επιστροφής τους Καφέ της Χαράς, το οποίο βέβαια θα ολοκληρωθεί στον ΑΝΤ1 τον Ιούνιο, έχοντας αλλάξει ημέρα προβολής.

Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα για το Καφέ της Χαράς

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο.

Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!» έγραψε ο Χάρης Ρώμας στην ανάρτησή του.

Χάρης Ρώμας Καφέ της Χαράς

«Ο Χάρης Ρώμας έκανε πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη για το Καφέ της Χαράς»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου για την συμμετοχή της κόρης της Ισμήνης στη σειρά Καφέ της Χαράς και αποκάλυψε πως της έγινε η πρόταση.

«Όμορφο είναι. Υπερηφάνεια και ταυτόχρονα ανυπομονησία και ένα μάγκωμα… Ο Χάρης έκανε την πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη και εκείνη χρειάστηκε ένα καλοκαίρι για να το αποφασίσει. Εμείς της είπαμε τα θετικά και τα αρνητικά αλλά εκείνη αποφάσισε αν θέλει να το κάνει ή όχι.

Για μένα είναι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Ό,τι θέλει η καρδούλα της αλλά φυσικά να το σπουδάσει, θέλει πολύ διάβασμα. Είναι καλή μαθήτρια.

Υπήρχε ένα συγκεκριμένο budget που μας το ανακοίνωσαν, δεν διαπραγματευτήκαμε. Είμαι από τις μαμάδες που έχω αγωνία για τις σκηνές. Τη βοηθάω. Κάνουμε πρόβα μαζί με τον πατέρα της. Θα εμφανιστεί σε περίπου ένα μήνα και θα συμμετέχει για πέντε επεισόδια» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Μάλιστα λίγο καιρό πριν, η περήφανη μαμά είχε βρεθεί στα γυρίσματα της σειράς και είχε φωτογραφήσει την μικρή Ισμήνη.