Αλλάζει ημέρα προβολής το Καφέ της Χαράς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλλάζει ημέρα προβολής το Καφέ της Χαράς

Το Καφέ της Χαράς πρόκειται να αλλάξει μέρα προβολής για αυτό και οι τηλεθεατές από εδώ και στο εξής θα παρακολουθούν την αγαπημένη κωμική σειρά κάθε Τετάρτη στις 21:00.

Το Καφέ της Χαράς - Περίληψη Επεισοδίου

Η ιδέα της Χαράς να ποζάρουν οι γυναίκες του Κολοκοτρωνιτσίου γυμνές και να τυπώσουν ημερολόγιο, προς ενίσχυση του Φατσέα, φέρνει για άλλη μια φορά τον Περίανδρο σε αμυντική θέση.

Ο Περίανδρος ξεσηκώνει όλους τους άντρες του χωριού, αλλά οι γυναίκες είναι αποφασισμένες! Εκτός από το σοκ που θα προκληθεί στο χωριό από τα Κορίτσια Ημερολογίου, ένα καινούργιο σκάνδαλο θα συνταράξει τη μικρή κοινωνία. Ο Δημήτριος επιστρέφει διαφορετικός και διεκδικεί την γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή. Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε η Μαρία Κορινθίου για την εμφάνιση της κόρης της στην σειρά!

Καφέ της Χαράς αλλάζει ημέρα προβολής

Καφέ της Χαράς: Η φωτογραφία της Τζόυς Ευείδη από το τελευταίο γύρισμα της σειράς

Η Τζόυς Ευείδη δημοσίευσε μία φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του Καφέ της Χαράς, το οποίο συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από 16 χρόνια σημειώνοντας με μεγάλη επιτυχία, όμως πρόκειται φέτος να ολοκληρωθεί.

Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης η Τζόυς Ευείδη δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό από το τελευταίο γύρισμα, γράφοντας στην λεζάντα: «Όταν γίνεται το τελευταίο γύρισμα και κάνεις ραπ χώρου η στεναχώρια είναι πολύ μεγάλη ,,,μόλις μας αποχαιρέτησε το ιστορικό καφενείο του Σταύρακα πρώην Φατσέα,,,σνιφ» έγραψε η Τζόυς, η οποία πριν λίγο καιρό άδειασε το Bachelor!

 Καφέ της Χαράς Τζόις φωτογραφία