Στη Βαρβάκειο Αγορά η Ελένη Μενεγάκη για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Οι δύο σέλφι μπροστά από τα θαλασσινά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στη Βαρβάκειο Αγορά η Ελένη Μενεγάκη για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει για λίγο από το σπίτι της και να επισκεφθεί την Βαρβάκειο Αγορά προκειμένου να κάνει τα ψώνια της για το γιορτινό και σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Μπορεί φέτος να μην μπορούμε να κάνουμε με απόλυτη ελευθερία τις βόλτες και μας να πετάξουμε το χαρταετό μας εκτός δήμου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα απολαυστικό σαρακοστιανό γεύμα στο σπίτι μας.

Έτσι λοιπόν κάτι αντίστοιχο θα κάνει και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία περνάει πολλές ώρες στο σπίτι με την οικογένειά της. Το πρωί της Κυριακής λοιπόν, επισκέφθηκε την ψαραγορά στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα πόζαρε μπροστά στα θαλασσινά και μοιράστηκε δύο φοβερές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη από την Βαρβάκειο

«Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ! #eleni», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη αγορά Καθαρά Δευτέρα
Ελένη Μενεγάκη Βαρβάκειος

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει φύγει από τον ALPHA και γενικά από την τηλεόραση - μέχρι πρότινος - ωστόσο όπως σας είχα αποκαλύψει και βγήκα τελικά σωστή στράφηκε προς τις διαφημίσεις στο instagram για να συνεχίσει να βγάζει έσοδα από κάπου... Σήμερα, λοιπόν, θα σας μαρτυρήσω πόσα είναι τα λεφτά που παίρνει από τους πελάτες για να ανεβάσει μια φωτογραφία στον λογαριασμό της.

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA και ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - βέβαια και τώρα είναι ασχέτως που δεν την βλέπουμε στους δέκτες μας - το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Τώρα, όμως, που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη γραμμή και το να την βλέπουμε είναι σπάνιο υλικό, έχει ανεβάσει το κασέ της, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Τρελό;

Η Ελένη ξέρει τι κάνει, όμως και μπράβο της γιατί πάλεψε πολύ και πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να γίνει αυτή που είναι σήμερα...