Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού - «Με ξένισε εμένα λίγο ο φανατισμός του Βαγγέλη Περρή»

«Δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το Battle of the Couples»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού - «Με ξένισε εμένα λίγο ο φανατισμός του Βαγγέλη Περρή»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει όσα ακούστηκαν πριν από μερικές μέρες στο Πρωινό σχετικά με το Battle of the Couples, τονίζοντας πως η στάση του Βαγγέλη Περρή ήταν κάπως υπερβολική.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής είπε πως το νέο ριάλιτι του ALPHA πρέπει να σταματήσει αμέσως, και η Ναταλία Γερμανού απάντησε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρέπει κανείς να μιλάει με τέτοιο τρόπο για τη δουλειά κάποιου.

Η τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού για τα σχόλια του Πρωινού για το Battle of the Couples

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το battle of the couples. Με ξένισε εμένα λίγο φανατισμός του Βαγγέλη Περρή που είπε ότι «πρέπει επειγόντως να σταματήσει η προβολή του».

Αυτά τα υπερβολικά εγώ δεν τα μπορώ. Το να κοροϊδέψεις όσο θες μία εκπομπή, είτε λέγεται Bachelor, είτε battle of the couples, είναι περισσότερο δουλειά των σατιρικών εκπομπών, του Μουτσινά, των Αρβύλα κτλ. Δεν βλέπω με ποιο σκεπτικό ένα πρωινό, ή ένα μεσημεριανό είναι η δουλειά του να ασκήσει δριμεία κριτική εναντίον προγραμμάτων άλλων καναλιού.

Ναταλία Γερμανού Battle of the Couples

Κι εμένα πολλές φορές πολλά προγράμματα δεν μου αρέσουν, και του δικού μου καναλιού και άλλων, δεν έχω βγει ποτέ στην εκπομπή να πω «τι σκουπίδι είναι αυτό. Ντροπή και αίσχος». Δεν είναι η δουλειά μας να το κάνουμε, υπάρχουν τηλεκριτικοί, υπάρχουν σατιρικές εκπομπές. Μου φάνηκε λίγο άχαρο. Δηλαδή αν ήταν στο 23% πάλι θα λέγανε.

Είμαι άλλης φιλοσοφίας, αν υπάρχει ένα προϊόν στο κανάλι που εργάζομαι το οποίο δεν μου αρέσει, δε θα βγω στον αέρα του καναλιού που εργάζομαι να το ξεσκίσω», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Αυτή είναι η ακραία και ντροπιαστική αντίληψη»

Μετά τις δηλώσεις της Ισαβέλλας Δάρρα που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» της Κυριακής, η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη και ξέσπασε στον αέρα.

Μετά την προβολή σχετικού αποσπάσματος, σχολίασε: «Προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει συνοχή στις απαντήσεις γιατί η Σάσα Σταμάτη έκανε δεύτερη και τρίτη ερώτηση προσπαθώντας να την απαλλάξει από αυτή τη δυσάρεστη θέση που η ίδια βρέθηκε με τις απαντήσεις της.

Λέει, λοιπόν, η Ισαβέλλα Δάρρα ότι ο άνθρωπος πρέπει να δουλέψει με τον εαυτό του και να μάθει να λέει όχι. Γιατί μπορείς να είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου, λέει, αλλά όχι για τον άλλον. Ναι, αλλά όταν ο άλλος σε κακοποιεί και δεν ακούει το δικό σου όχι , σε αυτή την περίπτωση τι κάνεις Ισαβέλλα μου; Αυτό είναι το θέμα των ημερών, αυτό πραγματεύεται το κίνημα #metoo».

Ναταλία Γερμανού εξώδικο

«Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία η Ισαβέλλα που βγαίνει και λέει πως «πρέπει να θέλει και ο άλλος για να συμβεί το κακό». Το έχουμε ξανακούσει και άλλες φορές και από άνδρες και από γυναίκες» πρόσθεσε.

«Αυτή η ακραία και κατά τη γνώμη μου ντροπιαστική αντίληψη, επιτρέψτε μου την έκφραση και λυπάμαι που την λέω, του «τα ‘θελε και τα ‘παθε». Ότι αν δεν αφήσεις χώρο στον άλλο δεν θα σου κάνει κακό. Ε, δεν είναι έτσι δυστυχώς τα πράγματα!

Προσπαθήσαμε πάρα πολύ ώρα στο γραφείο να επικοινωνήσουμε μαζί της και κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες, γιατί δεν θέλουμε να καταδικάζουμε κάποιον εάν δεν του δώσουμε το δικαίωμα να εξηγήσει τα λεγόμενα του, να τα ανασκευάσει στην καλύτερη περίπτωση και να μας πει πως άλλο εννοούσε. Δεν κατέστη δυνατό να την βρούμε, το τηλέφωνο της ήταν μονίμως κλειστό και δεν απαντούσε».