Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν ακούω τραγούδια του πατέρα μου γιατί εντοπίζω λάθη»

Όσα είπε για τον Γιάννη Πάριο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν ακούω τραγούδια του πατέρα μου γιατί εντοπίζω λάθη»

O Χάρης Βαρθακούρης στη σημερινή του εκπομπή Σου-Κου Famliy με αφορμή τις δηλώσεις του Κώστα Αρζόγλου, αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να ακούσει τραγούδια του πατέρα του.

Όσα δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης

«Μπορώ να τον καταλάβω γιατί κι εγώ έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω και να ακούσω τον πατέρα μου. Έχω την εξής παραξενιά, όταν κάθομαι να τον ακούσω δεν το απολαμβάνω. Το αυτί μου είναι έκανε λάθος ο μπασίστας ή εκεί του ξέφυγε μια νότα, όπως δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δεν τον ακούω γιατί εντοπίζω μόνο λάθη.» Δείτε τα νούμερα της εκπομπής τους.

χάρης βαρθακούρης

Χάρης Βαρθακούρης: «Μου έστελναν να πάθω κακό εγώ και η οικογένειά μου»

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, μαζί φυσικά με την Αντελίνα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απειλές που δεχόταν τον καιρό που παρουσίαζε το Big Brother.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την οποία είδαμε να δοκιμάζεται πολλές φορές στα live του Big Brother και ξεκαθάρισε πως οι δυο τους δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Την ίδια στιγμή εξήγησε πως δεν ξέρει αν θα μπορούσε να ξανακάνει το Big Brother, αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, την παρουσίαση του νέου κύκλου θα αναλάβει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχουμε πιο πολλά κοινά από ότι διαφορές. Στις διαφορές εντάξει υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν το συζητώ ότι χωρίς τον Ανδρέα δεν θα μπορούσε να βγει αυτή η εκπομπή ή θα έβγαινε αλλιώς. Είναι μια κινητή πείρα κι εγώ έπεσα να κολυμπήσω στον ωκεανό.

Αυτού του είδους οι εκπομπές έχουν πολύ φανατικό κοινό. Να μου στέλνουν να πάθουν τα παιδιά μου κακό ή να εύχονται να πάθω εγώ κακό, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου επειδή εξέλαβαν το ύφος μου ειρωνικό… Δεν είχα κανένα λόγο να ειρωνευτώ κανένα. Λες δεν μπορεί να μην έχεις ζωή κι επειδή κοίταξα κάποιον, να μου στείλεις απειλές. Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά το Big Brother», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.