Σου-Κου Family: Συνεχίζουν τις «χαμηλές πτήσεις» ο Χάρης και η Αντελίνα

Άσχημα τα νέα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σου-Κου Family: Συνεχίζουν τις «χαμηλές πτήσεις» ο Χάρης και η Αντελίνα

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεκίνησαν την εκπομπής τους πριν από μερικές εβδομάδες στον ΣΚΑΪ ωστόσο η αλήθεια είναι πως η μάχη της τηλεθέασης δεν έχει πάει και τόσο καλά για το αγαπημένο ζευγάρι που συνεχίζει τις «χαμηλές πτήσεις» στα ποσοστά του δυναμικού κοινού.

Παρόλο που και οι δύο είναι εξαιρετικά αγαπητοί στο κοινό και οι μεταξύ τους εντάσεις δίνουν μία πιο πιπεράτη γεύση στην εκπομπή, το Σου-Κου Family έχει βρει απέναντί του την Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δεν γίνεται, που αποτελεί μία σταθερή επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Σου-Κου Family τηλεθέαση

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες (13/3) το Σου-Κου Family

Μεσημεριανή ζώνη

Τα τέταρτα του Σου-Κου Family

  • 9,9
  • 9,1
  • 8,4
  • 8,7
  • 10,1
  • 11,5
  • 13,5
  • 12,5

«Αισθάνομαι σαν καλεσμένος στην εκπομπή»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με την σύζυγό του, Αντελίνα και δήλωσε, πως κάθε φορά αισθάνεται σαν να είναι καλεσμένος.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Big Brother και εξήγησε πως δεν έχει συζητήσει τίποτα με το κανάλι για τη δεύτερη σεζόν, ενώ εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο ΣΚΑΪ θέλει να βάλει γυναίκα στην παρουσίαση.

Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα Βαρθακούρη

«Αισθάνομαι σαν καλεσμένος στην εκπομπή.. Έχω πιάσει τον εαυτό μου επί “Big Brother” να λέει “ωχ” αυτό τώρα δεν το έχω πει. Δεν έχει νόημα κάποιος να τάξει καριέρα σε μένα, δεν ήρθα – και δε θέλω να ακουστεί περίεργα – από την επαρχία όπως ένα παιδάκι και ήθελε να πουλήσει την ψυχή του στο διάολο προκειμένου να πετύχει. Κρίνω από τον πατέρα μου που ήρθε από το νησί και δίνω αυτό το παράδειγμα.

Δεν είχα συζητήσει για το House of Fame, είχα συζητήσει για άλλη εκπομπή. Αν έλειπε κάτι από το Live είναι η παρουσία κοινού, Η εκπομπή για την οποία είχα συζητήσει εγώ είναι ένα show που έχει άμεση ανάγκη το κοινό για αυτό και δεν έγινε.Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για το Big Brother ακόμα, όταν έρθει η ώρα να τεθεί επί τάπητος, θα το συζητήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.