Λευτέρης Λαζάρου: «Όταν έκανα εγώ το MasterChef, ήταν διαγωνισμός μαγειρικής»

Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με τον κουμπάρο του Λευτέρη Σουλτάτο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λευτέρης Λαζάρου: «Όταν έκανα εγώ το MasterChef, ήταν διαγωνισμός μαγειρικής»

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στο Σου-Κου Family και αποκάλυψε πως βλέπει τα τελευταία χρόνια το ριάλιτι MasterChef αλλά μιλά και για τον κουμπάρο του Λευτέρη Σουλτάτο.

«Όταν έκανα εγώ το MasterChef, ήταν διαγωνισμός μαγειρικής. Για αυτό άφησε αυτά που άφησε πίσω του. Σήμερα δεν ξέρω τι είναι γιατί δεν το παρακολουθώ αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν θυμάμαι ποιοι έχουν τελειώσει.

Το τηλεοπτικό φαγητό δεν τρώγεται. Άντε και μαγειρέψατε και μου λέτε μέσα από μια κάμερα ότι είναι ωραίο. Δεν μπορείτε να με πείσετε, πρέπει να φάω κι εγώ και να σας πω αν είναι ωραίο. όταν γινόταν π διαγωνισμός ο Λαζάρου είχε το βαρούλκο ήδη 20 χρόνια. ήξεραν ποιος είμαι και τι μαγειρεύω. Οπότε δεν είχα μαγική εικόνα.» Ράγισε καρδιές με τη κίνηση του προς τους γιατρούς.

Λευτέρης Λαζάρου: «Άφησα μουστάκι γιατί είχα baby face και δεν μου εμπιστεύονταν τα εστιατόρια τους»

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στο «Happy Day» για το κανάλι του στο Youtube αλλά και για τον λόγο που εδώ και χρόνια έχει αφήσει μουστάκι.

«Έκανα κανάλι στο Youtube, για να γνωρίζει ο κόσμος πώς να ξεχωρίζει ένα φρέσκο ψάρι. Όπως οι γυναίκες δεν αλλάζουν γυναικολόγο, έτσι δεν πρέπει να αλλάζουν ψαρά, κρεοπώλη, μανάβη. Στο ψάρι προσέχεις το μάτι και τη νεκρική ακαμψία. Αν το ζουλάς και αφήσει το δάχτυλο αποτύπωμα, άστο καλύτερα. Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε ένα εστιατόριο είναι η καθαριότητα της τουαλέτας και ο μικρός κατάλογος.

Ο Λευτέρης Λαζάρου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Άφησα μουστάκι γιατί είχα baby face και δεν με εμπιστεύονταν να αναλάβω την κουζίνα τους. Ήμουν 24-25 χρονών τότε κι έτσι αποφάσισα να αφήσω το μουστάκι που μου έδινε λίγα χρόνια παραπάνω. Δεν είχα κάποια πρόταση για να επιστρέψω στην τηλεόραση. Με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Γιάννη Λουκάκο παραμένουμε φίλοι καλοί. Αλλά είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που κάναμε με αυτό που υπάρχει σήμερα».