Έκκληση βοήθειας από την Έρρικα Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της

"Κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό να βοηθήσει την Αναστασία μας... Χρειάζεται την προσευχή μας"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκκληση βοήθειας από την Έρρικα Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της

Η Έρρικα Πρεζεράκου εδώ και αρκετό καιρό ζει τον δικό της Γολγοθά, καθώς η μόλις επτά ετών ανιψιά της Αναστασία δίνει μια μεγάλη μάχη με ένα σπάνιο είδος καρκίνου. Η μικρή Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας και ακολουθεί μια συγκεκριμένη θεραπεία, με την οικογένειά της να ελπίζει σε ένα θαύμα.

Πριν μερικές ώρες, η γνωστή αθλήτρια έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν για την ανιψιά της να γίνει καλά…

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου

“Αν έχετε την καλοσύνη ότι ώρα το δείτε αυτό το μήνυμα κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό να βοηθήσει την Αναστασια μας . Χρειάζεται την προσευχή μας .. είναι πραγματική μαχήτρια .. αλλά μας χρειάζεται .. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων. Να σας έχει ο Θεός καλα” έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δώστε μας κουράγιο παιδιά, καταρρέουμε»

Η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, Ξένια που παλεύει εδώ και μήνες με την σπάνια νόσο της 7χρονης κόρης της Αναστασίας, συγκλονίζει με τα λόγια της.

«4 χρόνια πριν είχαμε με την Αναστασία και τον Ηλία την υπέροχη στιγμή να διδάξουμε στο φεστιβάλ της Κουνταλίνι, όλοι μαζί σαν οικογένεια, αφού άλλωστε ποτέ δεν αποχωριστήκαμε ο ένας τον άλλον. Σήμερα πάλι όλοι μαζί στην κλινική βιώνουμε την πιο δύσκολη εμπειρία που μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος. Δώστε μας κουράγιο παιδιά , καταρρέουμε…».

7χρονη αναστασία