Σμαράγδα Καρύδη για κορωνοϊό: «Η δυσκολία ήταν ότι δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί»

Τα πρώτα λόγια της για τη μάχη με τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη για κορωνοϊό: «Η δυσκολία ήταν ότι δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί»

Το πρωί της Δευτέρας, η Σμαράγδα Καρύδη επικοινώνησε με την εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Η ηθοποιός, έχοντας πλέον ξεπεράσει τον ιό, εξήγησε πώς βίωσε την όλη εμπειρία.

Μεταξύ άλλων βέβαια, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Παρά Πέντε αλλά και στην έναρξη του Celebrity Game Night.

Σμαράγδα Καρύδη κορωνοϊός

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τον κορωνοϊό

«Η δυσκολία ήταν ότι δεν ξέρεις πώς θα σου εξελιχθεί αυτό το πράγμα. Ευτυχώς δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα, οπότε οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι πολύ βασικό να προσέξεις τον άλλον, γιατί μπορεί να το περάσεις στο πόδι κι άλλος να υποφέρει, να ταλαιπωρηθεί», σημείωσε αρχικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Παρά Πέντε» κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο MEGA, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενη γιατί θα μπορέσει να το παρακολουθήσει, καθώς δεν θα έχει υποχρεώσεις όπως συνέβαινε τις προηγούμενες φορές. «Χαίρομαι πάντα όταν το βλέπω, δεν το βαριέμαι ποτέ και από ότι φαίνεται δεν το βαριέται και ο κόσμος. Έχει γίνει πια κλασσικό σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες» ανέφερε και τόνισε πως μόλις διάβασε το σενάριο είπε ότι ήθελε να κάνει το χαρακτήρα της Ντάλιας και ακύρωσε όλα τα άλλα της σχέδια.

Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για το νέο project της στο MEGA, το «Celebrity Game Night» που αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο. «Νιώθω πολύ ωραία που επανέρχεται» σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός, τονίζοντας ότι πλέον τα παιχνίδια θα παίζονται στον κήπο του παιχνιδιού, ενώ θα παρελάσουν όπως και στους προηγούμενους κύκλους γνωστοί και αγαπημένοι καλεσμένοι.

«Έχω αποτρελαθεί, ευτυχώς την σκαπούλαρα»

Η Σμαράγδα Καρύδη ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πλέον έχει ξεπεράσει τον επικίνδυνο ιό και είναι υγιής, αν και την ίδια στιγμή δηλώνει «αποτρελαμένη» με την όλη κατάσταση.

Η ίδια μάλιστα έκανε και την πρώτη της βόλτα, γεμάτη πλέον αντισώματα όπως είπε, μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο, Γιάννη.

Σμαράγδα Καρύδη κορωνοϊός

Η ηθοποιός, σε δηλώσεις της στον Βασίλη Μπουζιώτη και τη Real Life, παραδέχτηκε: «Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω- κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μην με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω.

Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δε θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια. Έχω αποτρελαθεί, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε όλοι και να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους. Πώς την πάτησα εγώ; Στις πρόβες για το τηλεπαιχνίδι μάλλον, με τόσο κόσμο που έμπαινε στο στούντιο, αλλά ποτέ δε μπορείς να ξέρεις από πού και πώς κολλάς! Ευτυχώς τη σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά».