Mega: Επιστρέφει το Παρά Πέντε

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mega: Επιστρέφει το Παρά Πέντε

Η ευφάνταστη κωμική σειρά «Στο Παρά Πέντε», που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό όσο λίγες, θα μας κρατάει συντροφιά από σήμερα, Δευτέρα 15 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00 στο MEGA με διπλό επεισόδιο.

Η Ντάλια, ο Σπύρος, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα, ο Φώτης, η Αμαλία, η γιαγιά Σοφία και η Θεοπούλα, θα μας χαρίσουν απλόχερα στιγμές γέλιου με τις απίθανες ατάκες τους και το μοναδικό τους χιούμορ αλλά και … μαθήματα ανθρωπιάς. Οι ήρωες μας, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας με ένα ατέλειωτο κουβάρι περιπετειών να ξεκινά γι’ αυτούς. Μέσα από κινδύνους και ανατροπές θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια της υπόθεσης αλλά και τη δική τους, προσωπική αλήθεια.

Παρά Πέντε Mega

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, με την αριστοτεχνική του πένα, δημιούργησε χαρακτήρες που κατάφεραν να πουν τα πιο σημαντικά πράγματα, κλέβοντας για πάντα τις καρδιές μας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Δείτε τι έχει κρατήσει από την εποχή του Παρά Πέντε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου , Γιώργος Καπουτζίδης, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Μιχάλης Μαρίνος, Ειρήνη Κουμαριανού, ‘Εφη Παπαθεοδώρου, Ζέτα Μακρυπούλια, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής, Πατρίκιος Κωστής, Μελίνα Κυριακοπούλου, Ελένη Κρίτα.

Γιώργος Καπουτζίδης: Στο πλευρό του η παρέα του Παρά Πέντε

Πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για την ανακοίνωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για εκείνον στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και λίγο αργότερα, σύσσωμη η παρέα του Παρά Πέντε στάθηκε στο πλευρό του με αναρτήσεις.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε με πολύ δυνατά λόγια και δήλωσε με τη σειρά του «άνεργος ομοφυλόφιλος» με την συνέντευξή του να γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά viral.

Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Αργύρης Αγγέλου αλλά και η Αγγελική Λάμπρη, μίλησαν με υπέροχα λόγια για τον φίλο και συνεργάτη τους.

Οι αναρτήσεις της παρέας του Παρά Πέντε για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Γιώργος Καπουτζίδης Σμαράγδα ΚαρύδηΓιώργος Καπουτζίδης Μιχάλης ΜαρίνοςΓιώργος Καπουτζίδης Μιχάλης Μαρίνος