Θέμης Αδαμαντίδης: Απαντά στις κατηγορίες για την εμφάνιση του σε νυχτερινό μαγαζί εν μέσω κορωνοϊού

«Δεν θα κάτσω να δικαιολογηθώ για κάτι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θέμης Αδαμαντίδης: Απαντά στις κατηγορίες για την εμφάνιση του σε νυχτερινό μαγαζί εν μέσω κορωνοϊού

Ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε σχετικά με την είδηση που έχει κυκλοφορήσει η οποία αφορά τον ίδιο να τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο εν μέσω κορωνοϊού.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που είχε συλληφθεί πριν λίγο καιρό εξέφρασε την δική του πλευρά και τοποθετήθηκε απέναντι στις κατηγορίες μέσα από το «T-Live».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε χαρακτηριστικά: «Η θέση η δική μου δεν είναι να κάτσω να δικαιολογηθώ για κάτι. Είναι υποχρεωμένοι, αυτοί που έγραψαν τα αναληθή πράγματα να τα διορθώσουν. Δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω εγώ να εξηγήσω και να δικαιολογηθώ σε κάτι. Ο δικηγόρος μου θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Γιατί με έχουν ταλαιπωρήσει πολύ και στο παρελθόν και γενικότερα… Δεν ενοχλώ εγώ κανέναν, ο κόσμος με αγαπάει γι’ αυτό που είμαι.

Στην εμφάνιση του Οκτωβρίου ήταν περιορισμένο το ωράριο. Ήταν ελεύθερα εκείνη την περίοδο που πήγα εγώ. Πήγα κι έκανα ένα πρόγραμμα κι αυτό είναι όλο. Γιατί το γράψανε; Δεν μπορώ να καταλάβω, την Τρίτη αναλαμβάνει ο δικηγόρος μου»

Αμέσως μετά, μίλησε και η Σάσα Μπάστα, η οποία βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί που τραγουδούσε ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Επειδή έχω κάνει πολλές εμφανίσεις στο συγκεκριμένο μαγαζί, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έκλειναν τη μουσική στις 23.30 για να μπορέσουμε να φύγουμε. Δεν υφίσταται τίποτα από όλα αυτά. Τα βίντεο είναι παλιά. Αυτό που είπαμε με τον Θέμη Αδαμαντίδη είναι ότι δεν θα ρισκάραμε ποτέ την υγεία των δικών μας για να εμφανιστούμε κάπου. Για κανένα ποσό».

Θέμης Αδαμαντίδης απαντά στις κατηγορίες

O Θέμης Αδαμαντίδης απαντά και για την σύλληψη του

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και απάντησε πρώτη φορά για την πρόσφατη σύλληψη του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε ακόμα και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν κυρίως ανθρώπους του θεάτρου.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε χαρακτηριστικά: «Αποδέχομαι τις πραγματικές περιπτώσεις. Είναι καταδικαστέες. Βγήκε όμως ένα θέμα που πιστεύω ότι έκρυβε σκοπιμότητα. ‘Ισως και οι τραγουδιστές το κατάλαβαν. Ο κόσμος λόγω καραντίνας πιάνεται ίσως από τέτοια ζητήματα, που είναι ότι πρέπει για να εξυπηρετηθεί κάποιος σκοπός.

Αναφορικά με την σύλληψη του δήλωσε: «Ήταν μια συνάντηση φίλων. Δεν καταλάβαμε πως πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πως ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε χωρίς δικαιολογητικό και SMS. Γιατί να επηρεάσει την ψυχολογία μου αυτό το γεγονός; Ούτε υφυπουργός είμαι ούτε δάσκαλος κατηχητικού. Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι: Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; (σ.σ.: προβεβλημένα και γνωστά καζίνο). Πάω εκεί που θέλω εγώ».

Θέμης Αδαμαντίδης απαντά για την σύλληψη του