Ελένη Μενεγάκη: Η συζήτηση της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο κάτω από την φωτογραφία της

Δεν πέρασε απαρατήρητος από κανέναν αυτός ο διάλογος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Η συζήτηση της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο κάτω από την φωτογραφία της

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θέλησαν όπως φαίνεται να πιάσουν ψιλή κουβεντούλα κάτω από την φωτογραφία της παρουσιάστριας!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι εξαιρετικά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Αυτήν την φορά, η ίδια επισκέφτηκε την κεντρική ψαραγορά της Αθήνας για να προμηθευτεί θαλασσινά για την Καθαρά Δευτέρα και θέλησε να αποθανατίσει αυτήν την στιγμή αλλά και να την δημοσιοποιήσει -κάτι που απέσπασε αρκετές αντιδράσεις-.

Φυσικά, τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της ήταν πολλά, όμως που προσέξαμε ήταν αυτού του καλού της φίλου και συνεργάτη της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου έγραψε στην φωτογραφία της: “Μη δείξεις έλεος πάρτα όλα!” με την παρουσιάστρια να του απαντά: “Θοδωρή μου αφού με ξέρεις”.

Ελένη Μενεγάκη συζήτηση της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο κάτω από την φωτογραφία της

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε πόσα λεφτά του... χρωστάει η Ελένη

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, αστειευόμενος πάντα, αποκάλυψε πόσα λεφτά του χρωστάει η Ελένη Μενεγάκη από την τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Άνδρο. Η παρουσιάστρια έβαλε τα γέλια και δεν ήξερε τι να του απαντήσει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της και με την ευκαιρία αναφέρθηκε στην εκπομπή της, στις σύντομες διακοπές της.

Φωτογραφία από τις οικογενειακές διακοπές ανέβασε και ο Άγγελος Λάτσιος. Δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή στην εφμάνισή του.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, θυμήθηκε τότε τη δική του εμπειρία στην Άνδρο και θέλησε να πειράξει την Ελένη Μενεγάκη λέγοντάς της πως δεν τον προειδοποίησε για τους δρόμους του νησιού και έτσι χάλασε το αυτοκίνητό του.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε στην Ελένη Μενεγάκη: «Έτσι θα έρθω την επόμενη φορά με βαρκάκια. Μου χρωστάς 200 ευρώ στο service του αυτοκινήτου μου, που το έσπασα την τελευταία φορά που ήρθα. Πωπωωπω! Τι βλάκας ήμουν! Γιατί κατέβηκα αυτό το δρόμο δεν μπορώ να καταλάβω…»!

Και η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Μα δεν σου έλεγα δεν θέλω να κατεβαίνεις εκεί με αυτοκίνητο; Μην το κάνεις! Δεν σου έχω πει να έρχεσαι με το καραβάκι;»!

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος Ελένη Μενεγάκη