Ξέσπασε ο Χάρης Βαρθακούρης: - «Άντε να σας δει κανένας γιατρός ρε!»

Η οργισμένη απάντηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Χάρης Βαρθακούρης: - «Άντε να σας δει κανένας γιατρός ρε!»

Ο Χάρης Βαρθακούρης προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook με αφορμή τα σχόλια μερικών θαυμαστών του πατέρα του, Γιάννη Πάριου.

Με αφορμή μία συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου στο «Σου Κου Family» και στην δήλωση του πως ο γιος του έχει πολλά χρόνια να τον επισκεφτεί στο θέατρο, ο τραγουδιστής είχε αναφέρει πως ούτε εκείνος ακούει τα τραγούδια του πατέρα του, γιατί εντοπίζει λάθη.

Η δήλωσε αυτή εκνεύρισε πολλούς θαυμαστές του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, οι οποίοι δεν δίστασαν να του επιτεθούν κάτι που εξόργισε τον Χάρη Βαρθακούρη και τον ώθησε να προχωρήσει σε μια οργισμένη ανάρτηση:

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

«Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά υπάρχει κόσμος που είναι πανηλίθιος και δεν αντέχω να το αγνοήσω αυτό τώρα.

Είπα σήμερα στην εκπομπή, με αφορμή κάτι που είπε ο Κώστας Αρζόγλου για το γιο του, ότι δεν πάει να τον δει στο θέατρο, ότι τον καταλαβαίνω....

Εξήγησα πως ούτε κι εγώ πάω να ακούσω τον πατέρα μου γιατί στέκομαι μόνο στα λάθη. Τι εννοώ με αυτό;

Μπορεί να γίνει ένα λάθος στην ορχήστρα, μπορεί να του ξεφύγει μια κατάληξη, οτιδήποτε. Κι αυτό με εμποδίζει να τον απολαύσω ή να διασκεδάσω. Έχω την έγνοια του δηλαδή!! Τον νοιάζομαι πιο πολύ από όλους εκεί μέσα!!!!! Και ακούω λάθη ΑΝ κι ΕΦΟΣΟΝ γίνουν!

Είπα κατά τον ίδιο τρόπο ότι δεν με βλέπω ούτε στην τηλεόραση (ούτε ακούω τα τραγούδια μου)... ΔΙΟΤΙ, ΠΑΛΙ, ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΛΑΘΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ.
Και σε ένα γκρουπ «θαυμαστών» του πατέρα μου σπεύδουν να με ξεφτιλίσουν!!

Εμένα που αφενός είμαι αίμα του και που δεν έχει υπάρξει φορά που δεν έχω πει παντού ότι ο πατέρας μου ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής στην ιστορία!!
Δηλαδή με δυσκολία κρατιέμαι να μην αναφέρω τη λέξη «μνημόνια»!!!

Πρέπει να είσαι το λιγότερo βλάκας και «περιορισμένης ευθύνης» για να πιστέψεις ότι εγώ είπα πως «δεν πάω να ακούσω τον πατέρα μου επειδή ακούω μόνο λάθη».
Αυτό τον τίτλο έβαλαν!!!!

Δηλαδή τι;;

ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕ!».

Χάρης Βαρθακούρης οργισμένη ανάρτηση

Χάρης Βαρθακούρης: «Μου έστελναν να πάθω κακό εγώ και η οικογένειά μου»

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, μαζί φυσικά με την Αντελίνα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απειλές που δεχόταν τον καιρό που παρουσίαζε το Big Brother.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την οποία είδαμε να δοκιμάζεται πολλές φορές στα live του Big Brother και ξεκαθάρισε πως οι δυο τους δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Την ίδια στιγμή εξήγησε πως δεν ξέρει αν θα μπορούσε να ξανακάνει το Big Brother, αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, την παρουσίαση του νέου κύκλου θα αναλάβει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχουμε πιο πολλά κοινά από ότι διαφορές. Στις διαφορές εντάξει υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν το συζητώ ότι χωρίς τον Ανδρέα δεν θα μπορούσε να βγει αυτή η εκπομπή ή θα έβγαινε αλλιώς. Είναι μια κινητή πείρα κι εγώ έπεσα να κολυμπήσω στον ωκεανό.

Χάρης Βαρθακούρης Big Brother

Αυτού του είδους οι εκπομπές έχουν πολύ φανατικό κοινό. Να μου στέλνουν να πάθουν τα παιδιά μου κακό ή να εύχονται να πάθω εγώ κακό, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου επειδή εξέλαβαν το ύφος μου ειρωνικό… Δεν είχα κανένα λόγο να ειρωνευτώ κανένα. Λες δεν μπορεί να μην έχεις ζωή κι επειδή κοίταξα κάποιον, να μου στείλεις απειλές. Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά το Big Brother», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.