Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Έτσι γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσαν με τα παιδάκια τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Έτσι γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά την ολοκλήρωση του Πρωινού, πήγαν φυσικά να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα με τα παιδάκια τους.

Οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 που διατηρούν άριστες σχέσεις, παρόλο που τσακώνονται συχνά στον αέρα της εκπομπής, πέρασαν μαζί την σημερινή μέρα. Μάλιστα, θέλησαν να μοιραστούν και μερικά στιγμιότυπα μέσω των λογαριασμών τους στο instagram.

Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα φαγητά που υπήρχαν στο τραπέζι, με την ίδια να δηλώνει πως περιμένει να φάει χαλβά!

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε ένα βίντεο με τον γιο του να πετάνε χαρταετό!

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας έτσι γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας Καθαρά Δευτέρα

Γιώργος Λιάγκας: «Όταν ήμασταν παντρεμένοι με τη Φαίη, με μπέρδεψε με τον Αμπράμοβιτς»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας περιέγραψε στο Πρωινό μία απίστευτη ιστορία που είχε συμβεί πριν από κάποια χρόνια, όταν ακόμα ήταν παντρεμένος με τη Φαίη Σκορδά και είχαν πάει μαζί διακοπές το καλοκαίρι στην Κεφαλλονιά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, λίγο μετά την ένταση που δημιουργήθηκε, εξήγησε πως η Φαίη αν δεν φοράει τους φακούς δεν βλέπει καλά και κάπως έτσι, τον μπέρδεψε με τον μεγιστάνα, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

«Θα σας θυμίσω κάτι με τη Φαίη. Όταν ήμασταν παντρεμένοι είχαμε πάει διακοπές στην Κεφαλονιά στο Φισκάρδο. Και πάμε στη φίλη μας την Τασία να φάμε. Η Φαίη αν δεν φοράει φακούς δεν βλέπει καλά. Και στο πίσω τραπέζι καθόταν ο Αμπράμοβιτς. Και σηκώθηκε η Φαίη να πάει τουαλέτα. Και δεν έβλεπε καλά. Γύρισε και πήγε και κάθισε στο τραπέζι του Αμπράμοβιτς, δίπλα του. Μπέρδεψε εμένα με τον Αμπράμοβιτς» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά και τους υπόλοιπους να ξεσπούν σε γέλια.