«Αν η Μενεγάκη φανταζόταν τι θα ακολουθούσε, δεν θα ανέβαζε φωτογραφία από την Βαρβάκειο»

«Τα έβαλαν όλοι με μια τηλεοπτική σταρούμπα, επειδή πήγε να ψωνίσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν η Μενεγάκη φανταζόταν τι θα ακολουθούσε, δεν θα ανέβαζε φωτογραφία από την Βαρβάκειο»

Χαμός επικράτησε στο Happy Day με αφορμή την Ελένη Μενεγάκη και τις φωτογραφίες της από την Βαρβάκειο αγορά όπου βρέθηκε για να ψωνίσει, την ώρα που τα μέτρα για τον κορωνοϊό απαγορεύουν την μετακίνηση από δήμο σε δήμο.

«Είμαστε στη χώρα του παραλόγου, δηλαδή πραγματικά έχω σκίσει τα πτυχία μου. Ήταν όλη η Ελλάδα έξω, στα εξοχικά της… Παντού! Και τα έβαλαν όλοι με μια τηλεοπτική σταρούμπα, επειδή πήγε στη Βαρβάκειο να ψωνίσει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να συμπληρώνει «Για την Ελένη Μενεγάκη, γιατί δεν την κατονομάζεις;».

«Η Αλεξανδράκη, που πήγε στη Θεσσαλονίκη… Με τον κωδικό βοήθεια ηλικιωμένου προσώπου… Βοήθεια ξανθιάς», συνέχισε ο δημοσιογράφος «Δηλαδή, επειδή πήγε να πάρει γαρίδες η γυναίκα».

Με την παρουσιάστρια να του απαντάει «Μην το λες σε εμένα. Εγώ πιστεύω ότι η Μενεγάκη, αν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε, θα πήγαινε στη Βαρβάκειο αλλά ίσως δε θα το ανέβαζε στο Instagram. Στο λέω γιατί κι εγώ μία φορά ανέβασα φωτογραφία από τη Ραφήνα, τότε που το «6» ήταν χαλαρό. Κι όταν σου είπα ότι δέχτηκα αυστηρά σχόλια, μου είπες ότι κανονικά δεν επιτρεπόταν να αλλάξω δήμο».

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

«Για Μητσοτάκη και Μενεγάκη δεν ισχύουν όπως φαίνεται τα μέτρα»

Η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Κυριακής βρέθηκε από τα Μελίσσια όπου και ξέρουμε όλοι πως διαμένει με την οικογένειά της, χρόνια τώρα, στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας, όπως έγραψε και η ίδια στη λεζάντα κάτω από την φωτογραφία της, για να ψωνίσει τα Σαρακοστιανά της φαγητά, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ως γνωστόν τα νέα μέτρα του κορωνοϊού απαγορεύουν την μετακίνηση από δήμο σε δήμο ή μακρύτερα από 2 χλμ της περιοχής σου και η κίνηση της Ελένης να τα ξεπεράσει, έφερε εκνευρισμό, όπως θα δείτε και στα σχόλια παρακάτω.

Μενεγάκη μέτραΜενεγάκη μέτρα κορωνοϊος