Γιώργος Λιάγκας: «Με τίναξε το ρεύμα χθες! Έπεσα δυο μέτρα πίσω και γλίτωσα»

«Συγγνώμη από τους κατοίκους Νοτίων Προαστίων που έμειναν 3 ώρες χωρίς ρεύμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Με τίναξε το ρεύμα χθες! Έπεσα δυο μέτρα πίσω και γλίτωσα»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, με αφορμή το χασμουρητό του Βαγγέλη Περρή που έπιασε η κάμερα την ώρα της συζήτησης τους.

Συγκεκριμένα, όλη η ομάδα σχολίαζε την συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και όταν άνοιξε η κάμερα του παρουσιαστή - δημοσιογράφου, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Σώστο τώρα ρε Περρή. Δόξα το Θεό με αγαπάει ο Θεός! Εδώ γλίτωσα από το ρεύμα χθες. Με τίναξε το ρεύμα και έμειναν τα Νότια Προάστια χωρίς ρεύμα 3 ώρες. 2 μέτρα κάτω έπεσε και γλίτωσα. Εγώ φταίω. Συγγνώμη από τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων».

Γιώργος Λιάγκας: Η δημόσια συγγνώμη του στην Σοφία Γιαννικοπούλου

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Σοφία Γιαννικοπούλου μέσα από το Πρωινό αναφορικά με όλα όσα είχε δηλώσει ο ίδιος στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής που πριν λίγες μέρες έκανε και μια αποκάλυψη για τον γάμο του με την Φαίη Σκορδά, είπε χαρακτηριστικά: «Πολλές φορές ακόμα και οι πολύπειροι την πατάμε διότι όταν έχουμε λάθος πληροφορίες και δεν τις επεξεργαζόμαστε οι ίδιοι, το πάθημα γίνεται μάθημα. Πολλές φορές μεταδίδουμε πράγματα στο αέρα που δεν πρέπει να μεταδώσουμε. Κι επειδή έχω ευαισθησίες και όταν προσβάλλονται άνθρωποι και κυρίως παιδιά έχω διπλή και τριπλή ευαισθησία.

Είχα μια διένεξη με την κυρία Γιαννικοπούλου, για κάτι που είχε ειπωθεί λανθασμένο πέρυσι στην εκπομπή μου στον ΣΚΑΙ. Με πρωτοβουλία μου τη συνάντησα την Παρασκευή, τα εξήγησα τι έχει συμβεί, δέχτηκε τη συγγνώμη μου. Απλώς πρέπει κι εμείς όταν μας έρχεται η είδηση να την τσεκάρουμε δύο και τρεις φορές. Ζητώ συγγνώμη και πάλι, έχει βγει και μια ανακοίνωση, να τη δούμε και να θεωρήσουμε το θέμα λήξαν».

Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συγγνώμη από την Σοφία Γιαννικοπούλου

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την Σοφία Γιαννικοπούλου

Σήμερα έκλεισε ένα ατυχές και από κάθε άποψη λυπηρό συμβάν στην τηλεοπτική μου πορεία.

Από αδικαιολόγητη για την εμπειρία μου επιπολαιότητα και ελλιπή γνώση της αλήθειας παρασύρθηκα σε μια άδικη, απρόκλητη, και σίγουρα κατάφωρα προσβλητική για την κ. Σοφία Γιαννικοπούλου, πρώην σύζυγο Ιωάννη Κούστα, εκπομπή την 01.10.2019 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Το ποιος έχει την ευθύνη για το πώς προετοιμάστηκε η εκπομπή αυτή και πώς μου δόθηκε το θέμα δεν έχει πλέον αξία. Αναλαμβάνω πλήρη την ευθύνη για ό,τι ειπώθηκε στην εκπομπή αυτή και αναγνωρίζω ότι με τον υπερβολικό και σκωπτικό δημόσιο λόγο μου τραυμάτισα άδικα την κ. Γιαννικοπούλου, αλλά και τις κόρες της που παρακολούθησαν την εκπομπή αυτή.

Αισθάνομαι για μια ακόμα φορά την ανάγκη με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο να ζητήσω συγνώμη για όσα προσβλητικά της τιμής και της υπόληψης της κ. Γιαννικοπούλου ειπώθηκαν από εμένα και τους συνεργάτες μου στην εκπομπή, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την αλήθεια. Επίσης, ζητώ συγνώμη και από τις κόρες της, Αμαλία Ι. Κούστα και Δανάη Ι. Κούστα, τις οποίες άθελά μου στεναχώρησα με όσα άδικα είπα ή υπονόησα για τη μητέρα τους.