Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Εξιτήριο από το νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου, έπειτα από μακρά νοσηλεία, πήρε ο Πρίγκιπας Φίλιππος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Η αστυνομία είχε φροντίσει να θωρακίσει τον χώρο γύρω από το νοσοκομείο και είχε αποκλείσει οποιαδήποτε κίνηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος ανάρρωνε μετά από επέμβαση στην καρδιά.

Ο Φίλιππος εισήχθη για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου λόγω συμπτωμάτων «λοίμωξης», πριν μετακινηθεί δυο εβδομάδες μετά στο St Bartholomew, για να υποβληθεί σε εξετάσεις και, αργότερα, σε επέμβαση στην καρδιά του.

Να σημειώσουμε πως όλα αυτά γίνονται την ώρα που η Μέγκαν και ο εγγονός του Φίλιππου Χάρι ρίχνουν πυρά προς την βασιλική οικογένεια, με αποτέλεσμα όλοι να είναι πολύ αναστατωμένοι, αφού το ζευγάρι δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία του.

Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

πρίγκιπας φίλιππος

Την είδηση του εμβολιασμού του βασιλικού ζεύγους μεταδίδουν οι μεγάλες βρετανικές ιστοσελίδες: Η Ελισάβετ, 94 χρόνων και ο Φίλιππος, 99, ανήκουν - λόγω ηλικίας - στην ομάδα των ανθρώπων που έχουν προτεραιότητα για τον εμβολιασμό.

Είναι ενδιαφέρον ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνήθως δεν δημοσιοποιούν θέματα υγείας - ωστόσο η βασίλισσα θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός, με στόχο να ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους Βρετανούς να εμβολιαστούν.

Ελισάβετ και Φίλιππος έκαναν το εμβόλιο στο κάστρο του Windsor, στο Berkshire , όπου έχουν απομονωθεί λόγω της πανδημίας που χτυπά - και - την Βρετανία. Να υπενθυμίσουμε ότι μια ξαφνική εγκυμοσύνη «προέκυψε» στο Buckingham!