Παπαγεωργίου για Γαβαλά: «Ήμουν από τους ανθρώπους που δεν είχα πληρωθεί από σόου σου»

«Με πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία σου και με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να με πληρώσουν με ρούχα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παπαγεωργίου για Γαβαλά: «Ήμουν από τους ανθρώπους που δεν είχα πληρωθεί από σόου σου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Pop Up βρέθηκε o αγαπημένος, Λάκης Γαβαλάς, όπου και συζήτησε τα πάντα με την παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα ωστόσο, που είναι και μοντέλο, έκανε μια αποκάλυψη για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον γνωστό σχεδιαστή και τον τρόπο που την πλήρωσε, όταν περνούσε δύσκολα οικονομικά.

«Θα πω μια ιστορία που δεν την ξέρεις. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω με πήρες κατευθείαν να κάνω τα σόου σου. Δεν με θυμάσαι αλλά τα έκανα πάντα. Όταν πέρασες αυτές τις δύσκολες στιγμές της ζωής σου και υπήρχαν κάποιες υποχρεώσεις που είχες, να πληρώσεις κάποιους ανθρώπους ήμουν ένας από αυτούς, που δεν είχα πληρωθεί από το σόου σου.

Με πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία σου και με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να με πληρώσουν με ρούχα, έτσι ώστε να μην έχουν κάποιο χρέος δικό σου απέναντί μου. Δεν το πίστευα ότι σκέφτηκες αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής σου, το άγνωστο μοντέλο που ήρθε να κάνει ένα σόου, να το πληρώσεις.

Είναι πραγματικά πολύ τιμητικό να σκεφτείς τους ανθρώπους που πέρασαν για 5 λεπτά από μία πασαρέλα και πώς μπορείς να τους ξεχρεώσεις. Πραγματικά με είχε συγκινήσει πάρα πολύ», αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τιμά το συμβόλαιο της με τον ALPHA»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων εξήγησε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τον ALPHA, μιας και σε κάθε περίπτωση τιμάει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να φεύγει από το κανάλι και να σταματάει το Pop Up, ωστόσο η μάνατζέρ της, θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Έτσι, η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε πως η Ηλιάνα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής της, μέχρι να λήξει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου alpha

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τιμά το συμβόλαιό της με τον Alpha. Το κανάλι είναι δίπλα της και τη στηρίζει», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.