Κατερίνα Ζαρίφη: Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη πριν 16 χρόνια στον ALPHA

Το στιγμιότυπο που δεν είχε δημοσιευτεί ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Ζαρίφη: Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη πριν 16 χρόνια στον ALPHA

Η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη, από τα παρασκήνια του ALPHA, πριν 16 ολόκληρα χρόνια.

ΟΙ δύο γυναίκες κρατούν μια πολύ καλή φιλία και τους δένει μια πολύ καλή επίσης τηλεοπτική συνεργασία. Το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο, λόγω της ανανέωσης της εκπομπής, η Κατερίνα αποφάσισε από κοινού με την Ελένη να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Χθες το βράδυ, η Κατερίνα -που είναι αγνώριστη μετά την απώλεια κιλών- θέλησε να κάνει ένα throwback και να ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την πρώτη χρονιά της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, τον Σεπτέμβριο του 2005.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζονται, εκτός από τις δύο γυναίκες, ο Μάνος Μαγιάτης, ο Βασίλης Δριμούσης, η Ελένη Φωτοπούλου, ο Στέφανος Κόκκαλης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Βαλεντίνο.

 Κατερίνα Ζαρίφη φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη πριν 16 χρονιά στον ALPHA

Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο "ξέσπασμα" αγάπης στην Κατερίνα Ζαρίφη

Την Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην την βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά η ίδια έχει έντονη παρουσία στα social media και πιο πολύ στο instagram στο οποίο έδειξε πρόσφατα την αγάπη της στην Κατερίνα Ζαρίφη.

Η παρουσιάστρια ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες στον λογαριασμό της και τα σχόλια πέφτουν "βροχή" από θαυμαστές αλλά και από διάσημους φίλους της.

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία της η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία βρισκόταν και στην τελευταία της εκπομπή για να της δείξει πόσο την αγαπά, βρήκε την ευκαιρία και της σχολίασε. Η Ελένη άρπαξε την ευκαιρία και της έδειξε πόσο την αγαπά, μάλιστα η αγαπημένη παρουσιάστρια με μια φωτογραφία αποκάλυψε πως κέρδισε το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

ζαριφη μενεγακη