Αναστάσης Κολοβός για ψήφισμα Κυμπουρόπουλου: «Mεσαιωνικό έτος 2021»

Το ξέσπασμα του μετά την απόφαση περί αμβλώσεων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αναστάσης Κολοβός για ψήφισμα Κυμπουρόπουλου: «Mεσαιωνικό έτος 2021»

Ο Αναστάσης Κολοβός προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση, αναφορικά με το ψήφισμα περί αμβλώσεων του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Ο γνωστός ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά “Έλα στη θέση μου” δεν δίστασε να δείξει έντονα την ενόχληση του, με αφορμή την έγκριση που έδωσε ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Στέλιος Κυμπουρόπουλος σε ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου που αναφέρει ότι η ανθρώπινη ζωή ενός παιδιού «πρέπει πάντα να προστατεύεται, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης».

Το ψήφισμα αυτό προκάλεσε απίστευτο σάλο και όπως πολλοί έτσι και ο Αναστάσης πήρε θέση και ξέσπασε γράφοντας χαρακτηριστικά: “Mεσαιωνικό έτος 2021 και ο κυβερνητικός ευρωβουλευτής Στ. Κυμπουρόπουλος ψηφίζει κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση” !!!

Αναστάσης Κολοβός για Κυμπουρόπουλο

Λίγα λόγια για τον Αναστάση Κολοβό

Γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1974 όπου και μεγάλωσε. Από το 1993 μέχρι το 1997 έκανε σπουδές θεάτρου στο "Θεατρικό Εργαστήρι Χ.Α.Ν.Θ. Νέες Μορφές" ενώ παράλληλα σπούδαζε στο Φυσική του ΑΠΘ, χωρίς να αποφοιτήσει. Το 1997 έκανε κι άλλες σπουδές πάνω στην υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή "Ίασμος" Βασίλης Διαμαντόπουλος από όπου αποφοίτησε το 2000.

Στην τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός το 2000 με μικρές συμμετοχές στις σειρές "Το κλειδί" και "Κόκκινος Κύκλος". Ακολούθησαν σύντομες εμφανίσεις στις σειρές "Σαββατογεννημένες" το 2003 και "Όλα στην Ταράτσα" το 2004. Τη σεζόν 2004-2005 έπαιξε στη σειρά "Όλα του γάμου δις κολα" ενώ συμμετείχε και στη σειρά "Τα παιδιά της Νιόβης". Μέσα στα επόμενα χρόνια συμμετείχε σε διάφορα επεισόδια των σειρών "Στο Παρά Πέντε", "Επτά Θανάσιμες Πεθερές", "Εντιμότατοι κερατάδες", "Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα" και άλλες.

Από το 2014 μέχρι το 2015 έκανε guest εμφανίσεις στις σειρές "Δια Ταύτα", "Το σόι σου", "Κάτω Παρτάλι" και "Μοντέρνα Οικογένεια" ενώ τη σεζόν 2015-2016 άνηκε στο βασικό καστ της κωμικής σειράς "Μάλιστα, Σεφ!" που μεταδόθηκε από το Mega Channel. Τη σεζόν 2016-2017 συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της καθημερινής σειράς "Έλα στη θέση μου" στο ρόλο του Μάκη Ζούβα. Παρόλο που στον πρώτο κύκλο της σειράς ο ρόλος αυτός ήταν για λίγα επεισόδια τελικά έγινε ένας από τους πρωταγωνιστικούς στους επόμενους τρεις κύκλους της.