Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «Πρέπει να τελειώνει αυτή η νοοτροπία που έχει μείνει από τη Χούντα»

«Διώχνουν τον μάρτυρα. Το δεύτερο φαινόμενο είναι ένας ακόμα “επαγγελματίας” αστυνομικός να μιλάει λες και μιλάει κι εγώ δεν ξέρω σε ποιον»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «Πρέπει να τελειώνει αυτή η νοοτροπία που έχει μείνει από τη Χούντα»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, έκανε ο Αντώνης Κανάκης, με αφορμή το τροχαίο έξω από τη Βουλή που κόστισε τη ζωή σε έναν 23χρονο.

Ο παρουσιαστής έκανε το δικό του σχόλιο ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τη συμπεριφορά των αστυνομικών προς τον μάρτυρα του τροχαίου.

Αντώνης Κανάκης για την Αστυνομία

«Διώχνουν τον μάρτυρα. Το δεύτερο φαινόμενο που όλοι γνωρίζουμε σε αυτή τη χώρα είναι ένας ακόμα “επαγγελματίας” αστυνομικός να μιλάει λες και μιλάει κι εγώ δεν ξέρω σε ποιον. Πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα! Θα απασφαλίσει κανένας πολίτης καμιά μέρα και άντε να γλιτώσει ο άνθρωπος από τη φυλακή.

Πρέπει να τελειώνει αυτή η νοοτροπία που έχει μείνει από τη Χούντα, από παλαιότερα, ότι έχει το δικαίωμα ένας δημόσιος λειτουργός να μιλάει άσχημα, να προσβάλλει, να βρίζει έναν Έλληνα πολίτη; Φτάνει! Είμαστε στο 2021! Ωριμάστε πια!».

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη και για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Το Ράδιο Αρβύλα καθυστέρησε να βγει στον αέρα λόγω των εξελίξεων στη Νέα Σμύρνη και έτσι, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να πάρει θέση για όσα διαδραματίστηκαν και για τα δύο περιστατικά βίας που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Ο παρουσιαστής εξήγησε με τη σειρά του πως η βία δεν είναι σε καμία περίπτωση απάντηση σε περιστατικά βίας, ενώ τόνισε πως στο τέλος, όλοι καταλήγουν «τυφλοί» αφού ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου.

Αντώνης Κανάκης Νέα Σμύρνη

«Παράξενα γεγονότα. Είναι πλέον ανυπόφορο αυτό το ping pong βίας σε αυτή τη χώρα. Τη μία μέρα, η ενημέρωση, η σάτιρα, οι πάντες και τα πάντα καυτηριάζουμε τη βία που έρχεται από εκείνη την πλευρά. Την άλλη μέρα έρχεται βία από την άλλη πλευρά.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η κατάσταση. Στο τέλος όλοι τυφλοί μένουν αν ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου. Θα προσπαθήσουμε, υπάρχει ένα κλίμα παράξενο και αυτές εικόνες δεν μας άρεσαν και μας επηρέασαν» είπε ο Αντώνης Κανάκης.