Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ προέβλεψε το διαζύγιο της από τον Πρίγκιπα Χάρι

«Να ζητήσουν συγγνώμη απ΄όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ προέβλεψε το διαζύγιο της από τον Πρίγκιπα Χάρι

Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ για ακόμη μια φορά πέταξε τα "καρφιά" της στην ίδια και στον Πρίγκιπα Χάρι, ενώ προέβλεψε και το διαζύγιο τους. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία με τη σειρά της κέρδισε πολλά εκατομμύρια.

Η Σαμάνθα Μαρκλ, υποστήριξε ότι ο γάμος τους δεν έχει ξεκινήσει καλά και πως οι δυο τους πιθανότατα θα πάρουν διαζύγιο, εκτός εάν Μέγκαν γίνει πιο ειλικρινής, σταματήσει τα ψέματα και παρακολουθήσουν συνεδρίες από ειδικούς.

Μάλιστα, σε μήνυμά της στοTMZ, ανέφερε επίσης, ότι ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί ήδη να σκέφτεται το διαζύγιο, καθώς η Μέγκαν έχει κάνει μεγάλο κακό στη βασιλική οικογένεια.

Χάρι και Μέγακν Μαρκλ παιδί

«Ίσως ήδη να την αμφισβητεί. Πρέπει να το σκέφτεται αν έχει λειτουργικό μετωπιαίο λοβό. Δεν είναι 12 ετών. Πρέπει να έχει την αίσθηση:"Ω, Θεέ μου, ό τι μου είπες ήταν ψέμα". Βλέπω να οδηγείται σε διαζύγιο, εκτός εάν απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου και μπορούν να συμφωνήσουν να είναι ειλικρινείς, και να ζητήσουν συγγνώμη απ΄όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει... Εννοώ, τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν δεν ήταν ειλικρινή, κάνοντας ζημιά στη βασιλική οικογένεια», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Το διαζύγιο Μέγκαν και Χάρι προέβλεψε και η Λίτσα Πατέρα

Μέσα από τις αστρολογικές της προβλέψεις στο Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να αναφερθεί στη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι και εξήγησε πως μέσα στα επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το 2023 θα υπάρξει μία σημαντική ρήξη στη σχέση του ζευγαριού, η οποία θα φτάσει μέχρι και τον χωρισμό.

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διαμονή του στο παλάτι και εξήγησε πως η έλλειψη υποστήριξης ήταν αυτή που τους οδήγησε στο να πάρουν την τελική απόφαση και να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.

Η Λίτσα Πατέρα από τη μεριά της, μελετώντας τον αστρολογικό τους χάρτη ξεκαθάρισε πως οι μεταξύ τους σχέσεις θα γνωρίσουν σημαντικά προβλήματα και πως ο Χάρι θα καταλήξει να απομακρύνεται από τα παιδιά του.

«Κάποια στιγμή είχα πει πως μια λιονταρίνα θα αναστατώσει τον κόσμο. Λιοντάρι είναι η Μέγκαν. Ίσως εκεί να είναι το λάθος τους. Εγώ δυστυχώς, παρά το γεγονός πως θα κάνουν κι άλλο παιδάκι, δεν πιστεύω πως θα περάσει το 2023 χωρίς να υπάρχουν μεγάλοι τριγμοί, έως και χωρισμός.

Χάρι Μέγκαν Μαρκλ χωρισμός

Και μάλιστα από το ωροσκόπιο του Χάρι φαίνεται πως θα έχει και απόσταση από τα παιδιά του. Αυτό είναι το χειρότερο όλων. Η δε Μέγκαν, που είναι Λιοντάρι, αλλά έχει Άρη στον Καρκίνο, δρα λιγάκι παρασκηνιακά και περίεργα. Ο Χάρι όχι πολύ μακριά, στα δύο επόμενα χρόνια, βγαίνει πάρα πολύ απογοητευμένος και στενοχωρημένος.

Νομίζω πως η Μέγκαν έχει πάρει στον λαιμό της τον Χάρι και νομίζω πως είχε σχέδιο. Ήξερε πως θα πάει στο παλάτι» είπε, μεταξύ άλλων, η Λίτσα Πατέρα.