Νέλλη Γκίνη: «Με φώναξε για οντισιόν, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει»

«Εγκληματικό λάθος η έκτρωση που έκανα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέλλη Γκίνη: «Με φώναξε για οντισιόν, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Νέλλη Γκίνη μίλησε στην εκπομπή Love it, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε πριν από λίγα χρόνια, με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην έκτρωση που έκανε ξεκαθαρίζοντας τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, δήλωση που ήρθε μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την ψήφο του Στέλιου Κυμπουρόπουλου κατά των αμβλώσεων.

Οι δηλώσεις της Νέλλης Γκίνη για την παρενόχληση

«Όλοι ξέραμε κάποια πράγματα, δεν ξέραμε όμως βαθιές ήταν οι ρίζες. Σε προσωπικό επίπεδο, ήταν όταν είχα τελειώσει την Δραματική Σχολή και καλέστηκα από έναν παραγωγό για να κάνω μια οντισιόν σαν μια ενζενί. Και βέβαια, ο κύριος αυτός άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του. Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει γύρω γύρω.

Του τουμπάρισα το γραφείο και έφυγα. Φυσικά και έχω χάσει δουλειές. Ο χαρακτήρας μου δεν άφηνε περιθώρια για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Το έχω πληρώσει αυτό. Αναρωτηθήκατε πόσα χρόνια έχετε να με δείτε σε κάποιο σήριαλ στην τηλεόραση;

Θεωρώ ότι είμαι ένα πολύ χορτασμένο άτομο. Έχω αγαπήσει, έχω αγαπηθεί, θα ήθελα να είχα προλάβει να κάνω άλλο ένα παιδάκι. Ήταν μια από τις εγκληματικές στιγμές μου, είχα κάνει ένα εγκληματικό λάθος. Όταν βγήκα και είπα για την έκτρωση ήταν για να πω στους νέους ανθρώπους ότι οτιδήποτε και αν συμβεί, ποτέ μην αφήνεστε στην παρόρμηση», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Λίγα λόγια για την Νέλλη Γκίνη

Η Νέλλη Γκίνη (Πειραιάς 5 Σεπτεμβρίου 1949) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Εργάστηκε από πολύ νωρίς ως ηθοποιός σε παιδικές παραστάσεις, ξεκινώντας από 12 ετών. Αργότερα έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Δραματική Σχολή του Κώστα Μιχαηλίδη. Σε ηλικία 15 ετών έκανε το πρώτο της υπερατλαντικό ταξίδι μαζί του και με το Athens Drama Company, ως μέλος του χορού. Ωστόσο καθώς έτυχε να κλείσει η σχολή αυτή μετά από δύο χρόνια, πήγε στη σχολή του Εθνικού Ωδείου, κοντά στο δάσκαλο Θάνο Τράγκα, όπου διδάχθηκε και μουσική.

Νέλλη Γκίνη παρενόχληση

Μεγάλη της αγάπη το θέατρο, το οποίο υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι και σήμερα ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με το τραγούδι σαν σόου γούμαν. Έλαβε μέρος σε πολλές ταινίες του ελληνικού σινεμά, ιδίως κατά τις δεκαετίες του 1970 και του 1980. Παράλληλα, εμφανίστηκε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως Η Γειτονιά μας, Λιάπκιν, Καλημέρα Ζωή, Στράς, Εγκλήματα κ.ά. Επίσης συμμετείχε σε πολλές από τις παραστάσεις που ανέβασε ο Μάρκος Σεφερλής τόσο στο Θέατρο Περοκέ όσο και στο Δελφινάριο.