Ελένη Μενεγάκη: Η συζήτηση της με την Μαριάντα Πιερίδη και η χάρη που της ζήτησε

Βρήκαν ευκαιρία να τα πουν κάτω από την φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Η συζήτηση της με την Μαριάντα Πιερίδη και η χάρη που της ζήτησε

Η Ελένη Μενεγάκη έπιασε ψιλή κουβεντούλα με την Μαριάντα Πιερίδη, κάτω από μια φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στο προφίλ της.

Η Ελένη μπορεί να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, όμως είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά αλληλεπιδρά με φίλους και θαυμαστές, ένας από τους οποίους μάλιστα έκανε λόγο για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που κάθεται στον καναπέ του σπιτιού της και αμέσως απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

Αυτό που ξεχωρίσαμε ωστόσο ήταν της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία της σχολίασε: «Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Καλημέρα πανέμορφη Ελένη μας!» με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Πότε θα κάνουμε γιόγκα; Μου χρωστάς ένα μάθημα»!

Η Μαριάντα είναι δασκάλα γιόγκα και παλιότερα είχε πάει στην εκπομπή της Ελένης και είχαν κάνει κάποιες ασκήσεις και η παρουσιάστρια όπως φαίνεται είχε ενθουσιαστεί.

Ελένη Μενεγάκη η συζήτηση της με την Μαριάντα Πιερίδη

Ελένη Μενεγάκη: Η συζήτηση της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο κάτω από την φωτογραφία της

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θέλησαν όπως φαίνεται να τα πουν κάτω από την φωτογραφία της παρουσιάστριας!

Αυτήν την φορά, η ίδια επισκέφτηκε την κεντρική ψαραγορά της Αθήνας για να προμηθευτεί θαλασσινά για την Καθαρά Δευτέρα και θέλησε να αποθανατίσει αυτήν την στιγμή αλλά και να την δημοσιοποιήσει -κάτι που απέσπασε αρκετές αντιδράσεις-.

Φυσικά, τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της ήταν πολλά, όμως που προσέξαμε ήταν αυτού του καλού της φίλου και συνεργάτη της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου έγραψε στην φωτογραφία της: “Μη δείξεις έλεος πάρτα όλα!” με την παρουσιάστρια να του απαντά: “Θοδωρή μου αφού με ξέρεις”.

Ελένη Μενεγάκη συζήτηση της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο κάτω από την φωτογραφία της