Στέργιος Λυμπέρης: «Έκλαιγα για μήνες, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου»

«Με έχει κόψει δύο φορές από σχήμα, όπου είχα κλείσει με τον επιχειρηματία, επειδή θεώρησε ότι είμαι πολύ ψηλός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέργιος Λυμπέρης: «Έκλαιγα για μήνες, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου»

Ο Στέργιος Λυμπέρης μπορεί στην Ελλάδα, να μην είναι τόσο ακουστός και γνωστός, ωστόσο στη Ρουμανία, την Τουρκία και τον Λίβανο κάνει τεράστια καριέρα. Η συνέντευξη του στο The 2night show είναι απολαυστική.

«Ξεκίνησα να τραγουδάω σε ηλικία 15 ετών στο Βουκουρέστι μαζί με τον πατέρα μου σαν χόμπι τα καλοκαίρια. Όταν γύρισα στην Αθήνα, τον Ιούλιο, πήγα στο Romeo που τραγούδαγε ο Γιώργος Γιαννιάς και ήταν εκεί ο Νικόλας Γιγουρτάκης», είπε αρχικά.

Πρώτη του δισκογραφική εταιρεία ήταν στη Ρουμανία, ενώ δέχτηκε μεγάλη βοήθεια από τον ηθοποιό Χάλι Εργκέτς, το οποίο γνώρισε στην Τουρκία, και τον στήριξε χωρίς να τον γνωρίζει. Επίσης, στο The 2night, μίλησε και η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η αποκάλυψη του Στέργιου Λυμπέρη για το εργασιακό bullying που έχει βιώσει

«Υπήρχε καλλιτέχνης που με έχει κόψει δύο φορές από σχήμα, όπου είχα κλείσει με τον επιχειρηματία, επειδή θεώρησε ότι είμαι πολύ ψηλός. Έκλαιγα για μήνες, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου».

Επίσης, εκτός από τραγουδιστής φτιάχνει και τα δικά του κοσμήματα.« Με την Rihanna, γνωριστήκαμε το 2015 και φόρεσε τα κοσμήματά μας. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά από τη γιαγιά μου. Έφτιαχνε ρούχα και καπέλα για τη Μαρία Κάλλας, για τη Ρένα Βλαχοπούλου. Όλα μας τα αρώματα έχουν μια ιστορία».

Λίγα λόγια για τον Στέργιο Λυμπέρη

Ο 30 χρόνος καλλιτέχνης που εκτός από την επαγγελματική του πορεία ως Τραγουδιστής, σπούδασε Κτηνιατρική, ενώ επίσης ασχολείται με τον ακτιβισμό, δέχτηκε το πρώτο του βραβείο στο Λίβανο, μετά από την προσφορά και συμμετοχή του σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της χώρας για το θέμα των μεταναστών της γείτονα χώρας, η όποια απονομή έγινε στο Αμερικανικό Κολλέγιο.

Ο Στέργιος ζώντας στο Λίβανο για μεγάλο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του Λιβανέζικου Κοινού,μιας και το τραγούδι που κυκλοφορησε με τίτλο ᾽Yalla Habibi Sagapo” έγινε χρυσό digital Single σε downloads,σε 3 αραβικές χώρες (Λίβανος,Ιορδανία,Kuwait).

Στέργιος Λυμπέρης συνέντευξη The 2night

Το Βραβείο που έλαβε από τα χέρια του Πολιτικού & Δήμαρχου της Τρίπολης,Αshraf Rifi στην Τρίπολη του Λιβάνου,επισφράγισε τον σεβασμό και την επιτυχία που απέκτησε ο Καλλιτέχνης από την χώρα, δεχόμενος τα συγχαρητήρια του Προέδρου του Λιβάνου Μichel Aoun.

Γεννημένος στην Αθήνα,με καταγωγή από τις Σέρρες, έκανε την οικογένεια του καθώς και όλη την Ελλάδα υπερήφανη,μιας και τέτοια τιμητική διάκριση,δεν έχει αποκτήσει ποτέ ξανά Έλληνας καλλιτέχνης σε αραβικές χώρες.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ο,τι ο Στέργιος Λυμπέρης καθώς και ο Manager του για το Λίβανο,ο οποιος ειναι γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής, Nicolas Dagher είναι εκείνοι που επέλεξαν να βραβευτεί η Αντζελα Δημητρίου στο Λίβανο τον Μάιο του 2016,ως πιο πετυχημένη Ελληνίδα καλλιτέχνης στην μέση ανατολή, μιας και ο συνεργάτης του Στέργιου είναι ο πρόεδρος της επιτροπής των βραβείων BIAF (Λίβανος) & DIAF (Ντουμπάι).