Στη φωλιά των Κου Κου: Εκτός αέρα η εκπομπή - Ενδεχόμενο κρούσμα κορωνοϊού

Δύσκολες ημέρες για Καραβάτου - Κατσούλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη φωλιά των Κου Κου: Εκτός αέρα η εκπομπή - Ενδεχόμενο κρούσμα κορωνοϊού

Δεν θα βγει όπως γράφτηκε, στον αέρα του STAR η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κραστερού Κατσούλη, Στην φωλιά των Κου Κου, λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως λένε πληροφορίες που διέρρευσαν, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ενδεχομένως να μετρά ένα κρούσμα Covid. Αυτή την στιγμή γίνονται τα μοριακά τεστ, ώστε να παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις για τα επόμενα βήματα τους.

Οι ώρες τόσο για τους παρουσιαστές, όσο και για όλα τα μέλη της εκπομπής είναι δύσκολες, καθώς δεν θέλει κανένας να βγει θετικός, αφού πολλοί έχουν οικογένειες.

Να σημειώσουμε πως ο Κρατερός Κατσούλης είναι η δεύτερη φορά που βιώνει το ίδιο γεγονός, αφού είχαν βρεθεί κρούσματα και στο YFSF.

Στην φωλιά των Κου Κου: Ατύχημα του Κρατερού Κατσούλη

Ο Κρατερός Κατσούλης ήρθε αντιμέτωπος με ένα ξεκαρδιστικό ατύχημα στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του Κρατερού στην εκπομπή, καθώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του παρακολουθούσαν ένα ρεπορτάζ, ο παρουσιαστής θέλησε να.. τεντωθεί με αποτέλεσμα βέβαια να σκιστεί το σακάκι του!

Το on air ατύχημα του Κρατερού Κατσούλη

Φυσικά, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες ξέσπασαν σε γέλια, με τον ίδιο βέβαια να το αντιμετωπίζει με πολύ χιούμορ.