Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγνοείται ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη εδώ και 10 ημέρες

Τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 5 π.μ. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου

Αγνοείται ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη εδώ και 10 ημέρες
News 18.03.2021 11:32
Από Ελένη Ζουγανέλη

Αγνοείται εδώ και 10 ημέρες, ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη, του σεφ που κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη.

Ο Ευστάθιος Άνθης είναι 33 ετών, και μένει στην Αγγλία. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 5 π.μ. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea.

Την περασμένη Τρίτη η αστυνομία του Kingsbridge ανέφερε ότι οι έρευνες συνεχίζονται στις βραχώδεις ακτές με σκάφη του Λιμενικού να κάνουν έρευνες και στην θάλασσα αλλά και με την συνδρομή ελικοπτέρου.

Οι πληροφορίες για την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη

Αγνοείται ο αδερφός του Δημήτρη Ανθή

Ο Νικόλας Στραβοπόδης διώκεται για βιασμό μετά την καταγγελία του Δημήτρη Άνθη

Ο Νικόλας Στραβοπόδης διώκεται ποινικά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το αδίκημα του βιασμού μετά την καταγγελία του Δημήτρη Ανθή.

Η συγκεκριμένη υπόθεση μπήκε στο εισαγγελικό μικροσκόπιο, έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ηθοποιού ο 38χρονος Δημήτρης. Σύμφωνα με τον μηνυτή, το αδίκημα του βιασμού είχε τελεστεί σε βάρος το 2006.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε διενεργηθεί προανάκριση με εντολή εισαγγελέα. Μάλιστα, ο καταγγελλόμενος Νικόλας Στραβοπόδης, που αρνείται την κατηγορία του βιασμού, κάνοντας λόγο για συναινετικό σεξ με τον μηνυτή του, έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση.

Πλέον, η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάζεται στον ανακριτή, ο οποίος θα διενεργήσει την κυρία ανάκριση και θα καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο.

Διώκεται ο Νικόλας Στραβοπόδης για βιασμό μετά την καταγγελία του Δημήτρη Άνθη

«Αρνούμαι την κατηγορία, δεν βίασα ούτε τον Δημήτρη Άνθη, ούτε κάποιον άλλον ποτέ»

Στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης, από τον οποίο έπεσε θύμα βιασμού ο Δημήτρης Ανθής, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στις κατηγορίες που έχουν ακουστεί εις βάρος του, όσο και τις σχέσεις που έχει με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αναφορικά με τον βιασμό ο Νικόλας Στραβοπόδης δήλωσε: «Αρνούμαι την κατηγορία, δεν βίασα ούτε τον Δημήτρη Άνθη, ούτε κάποιον άλλον ποτέ στη ζωή μου» ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως γνωρίστηκε μαζί του όχι το 2006, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Άνθης, αλλά το 2004, τονίζοντας πως το σεξ ήταν συναινετικό.

Νικόλας Στραβοπόδης για βιασμό

Εσύ είχες σχέσεις εργασιακές ή φιλικές με τον Δημήτρη Λιγνάδη;

Εγώ όσο ήμουν φοιτητής στη δραματική σχολή, δεν είχα καθηγητή τον Λιγνάδη. Παρόλα αυτά, εγώ με τον κύριο Λιγνάδη, όπως κι άλλοι 200 ηθοποιοί και φοιτητές κάναμε παρέα γιατί τότε έφερνε έναν νέο αέρα στην σκηνοθεσία του θεάτρου. Εγώ δεν ήμουν μαθητής του, έχω κάνει μόνο ένα σεμινάριο μαζί του για 2-3 μήνες το 2001.

Δηλαδή είχα παρακολουθήσει ένα σεμινάριο υποκριτικής πολύ πριν μπω στο εθνικό, στο οποίο μπήκα το 2003, με την δεύτερη προσπάθεια, στην πρώτη απέτυχα. Στη δεύτερη προσπάθεια πέρασε και στο κρατικό στην Θεσσαλονίκη, με άλλη επιτροπή και στο εθνικό στην Αθήνα. Μάλιστα, πήγα πρώτα στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσω μαθήματα και μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα του εθνικού γύρισα στην Αθήνα.

Επέλεξα την Αθήνα γιατί είναι ο τόπος γέννησης μου, μένουν τα αδέρφια μου κτλ. Από το 2007 μέχρι το 2021 έχω συνεργαστεί συνολικά με τον κύριο Λιγνάδη 7 μήνες. Δεν μπορεί να ήμουν ούτε το πουλέν του ούτε ο άνθρωπος που βοηθήθηκα από αυτόν. Έχω παίξει μόνο μία φορά σε παράσταση του, στο Ρωμαίος και Ιουλιέτα του 2016.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Άνθης: «Το πώς διαχειρίζομαι τα προφίλ μου στα social media είναι δικός μου λογαριασμός»

Δημήτρης Άνθης: «Θα καταλήξει να χαθεί το νόημα των εξομολογήσεων όλων αυτών των ανθρώπων»

Share