Σκορδά σε Λιάγκα: «Έφυγες χθες και έμεινα στη σύσκεψη με την παραγωγή»

«Θέλεις να τα πω όλα;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκορδά σε Λιάγκα: «Έφυγες χθες και έμεινα στη σύσκεψη με την παραγωγή»

Μια διαφωνία είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να κάνει μια αποκάλυψη για ένα περιστατικό που σημειώθηκε πίσω από τις κάμερες και εκτός πλατό.

Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε ο καλεσμένος τους, Βασίλης Φιλίππου, ο επιστάτης της Φάρμας, ο οποίος θα διαγωνισθεί με τον Γιώργο Λιάγκα σε κάποιο αγώνισμα. Τότε, η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την επιθυμία της να αγωνισθεί και εκείνη.

Σκορδά σε Λιάγκα Πρωινό

«Θα κάνει αγωνίσματα η Φαίη απ’ ότι δήλωσε. Ο λόγος σου Φαίη εντολή μου», είπε ο παρουσιαστής, με την πρώην σύζυγό του να αποκαλύπτει:

«Θέλεις να τα πω όλα; Επειδή εσύ φεύγεις νωρίς και εγώ χθες έμεινα στη σύσκεψη με την παραγωγή και την αρχισυντάκτριά μας, που έψαχναν να βρουν τους κορμούς και να τους τοποθετήσουν σωστά, είπα “γιατί θα παίξει ο Γιώργος και δεν με ενημερώσατε καν;”. Μου απάντησαν ότι ο άνδρας παίζει με άντρα και η γυναίκα με γυναίκα».

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Αν είναι γυναίκα αυτή που θα αποχωρήσει, θα παίξετε τη Δευτέρα. Τι θέλω και μιλάω;».

«Ήταν με τα παιδιά και με παίρνει ο Γιάννης και μου λέει "ο μπαμπάς θέλει να με κουρέψει"»

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, που αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα και τα παιδιά της, η οποία μάλιστα ήταν άκρως χιουμοριστική.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό, μα πρωταγωνιστές τον πρώην σύζυγό της και τον Γιάννη.

«Ήταν μια μέρα ο Γιώργος με τα παιδιά και με παίρνει ο Γιάννης τηλέφωνο και μου λέει: “Μαμά, ο μπαμπάς πήρε ένα ψαλίδι και θέλει να με κουρέψει”. Του λέω: “Αγάπη μου, φύγε μακριά, εμένα μια μέρα ήθελε να ξεγεννήσει”», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά γελώντας.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε κάνοντας τους συνεργάτες τους να ξεσπάσουν στα γέλια «Εσένα δεν σε ξεγέννησα η αλήθειά είναι, τον Γιάννη τον κούρεψα».

Σε γέλια ξέσπασμα στην εκπομπή και όταν ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα απίστευτο ατύχημα που τον έκανε να κυκλοφορεί στο πλατό με την καρέκλα του.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram