Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Λιάγκας: Μονομάχησε on air με τον επιστάτη της Φάρμας

«Έκλεψε» και νίκησε

Γιώργος Λιάγκας: Μονομάχησε on air με τον επιστάτη της Φάρμας
News 18.03.2021 16:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μάλιστα, δε δίστασε να μονομαχήσει on air με τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δυο τους, έκαναν ένα από τα αγωνίσματα που βλέπουμε και στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Ο Βασίλης Φιλίππου μίλησε αρχικά για τις σχέσεις των παικτών μέσα στο παιχνίδι και συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην είδηση που θέλει την Μαρία Μιχαλοπούλου να έχει απομονωθεί από την ομάδα, διαψεύδοντάς την.

Λίγο αργότερα όμως, τόσο ο Βασίλης Φιλίππου όσο και ο Γιώργος Λιάγκας ρίχτηκαν στη μάχη. Ενώ στην αρχή ο παρουσιαστής έδειξε να δυσκολεύεται αρκετά να πριονίσει το κούτσουρο, στη συνέχεια το πήρε στα χέρια του και το έσπασε στα δύο.

Φάρμα Βασίλης Φιλίππου

Η μονομαχία του Γιώργου Λιάγκα με τον Βασίλη Φιλίππου, τον επιστάτη της Φάρμας

Ο επιστάτης της Φάρμας είχε παίξει στο Deal

Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στο νέο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, αφού καθημερινά το Twitter τον αποθεώνει για την εμφάνισή του.

Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζατε ωστόσο είναι ο Βασίλης Φιλίππου έχει μία μικρή τηλεοπτική πείρα αφού πριν από λίγο καιρό, είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο Deal.

Και ενώ οι εργασίες που έχει αναθέσει στους διαγωνιζόμενους στη Φάρμα, τους έχουν φτάσει στα άκρα, ο Βασίλης Φιλίππου έχει σκοπό να τους δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Βασίλης Φιλίππου Deal

Μάλιστα, ο Βασίλης τα πήγε και πολύ καλά στο παιχνίδι αφού κατάφερε να φύγει με 11.000 ευρώ στην τσέπη του!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Αποχωρεί οικειοθελώς γυναίκα από τις "διάσημες" - Ιατρόπουλος επιτίθεται σε Τζώρτζογλου

Η Φάρμα Spoiler: Αποχωρεί η Μαρία Θωμά

Share