Ηλέκτρα Αστέρη: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

"Η προσωπική ζωή είναι κάτι που το ζούμε, όχι κάτι που «προωθούμε»"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλέκτρα Αστέρη: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Ηλέκτρα Αστέρη, λίγο μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της, Ευτύχης Μπλέτσας δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η Ηλέκτρα, στην ανάρτηση που έκανε εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κρατήσει για κάποιο καιρό κρυφή την εγκυμοσύνη της.

Η ανάρτηση της Ηλέκτρας Αστέρη για την εγκυμοσύνη της

«Το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν μοιράστηκα μαζί σας το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είναι καθαρά και μόνο γιατί ήθελα να καταστήσω σαφές ότι η προσωπική ζωή μας δεν είναι αυτό για το οποίο θέλουμε να μιλάμε. Η προσωπική ζωή είναι κάτι που το ζούμε, όχι κάτι που «προωθούμε». Η δουλειά μας είναι το ζήτημα και αυτό μοιραζόμαστε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια.

Το μάθατε με τον τρόπο που το μάθατε, αλλά παρόλα αυτά παραμένει ένα ΥΠΕΡευχάριστο γεγονός που μας έχει γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία. Ευχαριστώ προσωπικά για τις γλυκές ευχές και εφόσον έχω την προσοχή σας θέλω να σας πω κάτι:

Ξέρω ότι ο καθένας από εμάς βιώνει τις δικές του δυσκολίες μέσα απ΄αυτή την πανδημία και το τελευταίο που θα τον ενδιέφερε είναι ίσως ποια είναι έγκυος, σε τι μήνα βρίσκεται ή τι έφαγε για πρωινό. Τα θεωρώ ανούσια όλα αυτά να σας πω την αλήθεια. Όλη αυτή η αλόγιστη και χωρίς νόημα υπερπροβολή για θέματα που σε τελική ανάλυση δεν αφορούν κανέναν παρά το ίδιο το ζευγάρι.

Θεωρώ πολύ πιο ουσιώδες να γεμίζουμε τις ώρες της καραντίνας σας με ταξίδια, να σας ταξιδεύουμε νοερά και να παίρνουμε μαζί μας σε μέρη που όταν τελειώσει όλο αυτό θα πάτε και εσείς και να σας κάνουμε να ξεχάσετε λίγο όλο αυτό τον παναζουρλισμό που ζούμε. Αυτό είναι το νόημα για μένα.

Βέβαια θα γίνουμε και επίσημα πια Fantastic 4! Και αυτό μας κάνει καταχαρούμενους. Εύχομαι υγεία σε όλους και πολλά χαμόγελα! Και ναι.. με άλλο ένα ακόμη ΥΠΕΡΜΕΛΟΣ στην οικογένειά μας σύντομα. Στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου.

Υ.γ. Εδώ που τα λέμε Fantastic 5 είμαστε αφού έχουμε και τον Ηρακλαρα μας.», έγραψε η Ηλέκτρα Αστέρη κάτω από την φωτογραφία που κοινοποίησε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ηλέκτρα Αστέρη εγκυμοσύνη

«Ευχαριστούμε για τις ευχές αλλά που το μάθατε; Γενικά δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι»

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love it.

Ο ίδιος και η σύζυγός του Ηλέκτρα, με την οποία ήδη έχουν αποκτήσει μια κορούλα, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια, αλλά η ερώτηση είναι που το μάθατε; Γενικά δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι, απλώς εντάξει μερικές φορές νιώθουμε ότι μερικά πράγματα όχι ότι επειδή είναι νωρίς, αλλά είμαστε της φιλοσοφίας ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει εμάς και την δουλειά μας...Θέλουμε μέσα από την εκπομπή να δώσουμε έμπνευση ότι μπορείς να πας και κάπου με το παιδί σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.