Νίκος Μουτσινάς: «Δεν το έχουν μαζί το Πρωινό ο Λιάγκας και η Σκορδά»

«Δεν τα έχουν πει πριν;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Δεν το έχουν μαζί το Πρωινό ο Λιάγκας και η Σκορδά»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του θέλησε να σχολιάσει ένα σκηνικό από το Πρωινό, τονίζοντας πως η Φαίη Σκορδά δεν έχει την εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και πως αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να έχουν ξεκαθαρίσει εξ΄αρχής.

Αφορμή στάθηκε μία κουβέντα που έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της με τους συνεργάτες της, σχετικά με το ποιος είναι ο επικεφαλής μέσα στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά ρώτησε στο Πρωινό: «Συγγνώμη, απευθύνομαι σε όλους τους συνεργάτες μου και απευθύνομαι και στον ΑΝΤ1, στα αγωνίσματα με τον επιστάτη γιατί να πάρει μέρος μόνο ο Γιώργος»;

«Ο επικεφαλής, ο εκπρόσωπος των ανδρών», έσπευσε να απαντήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την Φαίη Σκορδά να γίνεται ακόμα περισσότερο έξαλλη και να λέει: «Δεν κατάλαβα. Παρακαλώ; Σαν την Αφροδίτη Γραμμέλη που έλεγε σε ένα ραδιόφωνο η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα».

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Νίκος Μουτσινάς, λίγο αφού σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor, είπε: «Δεν τα έχουν πει πριν; Έγινε αυτό το ρημαδοτηλέφωνο, τον πήρε η άλλη και του λέει «έλα Γιώργο, θα έρθεις να κάνουμε το Πρωινό»; Του είπε «θα έρθεις στην εκπομπή μου»; Τι του είπε; Ότι «θα το έχουμε μαζί»; Μαζί δεν το έχουν. Του ΑΝΤ1 είναι η εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Μουτσινάς για Σκορδά: «Καλέ εδώ είπε Αίγιο πέλαγος, συγκεντρωθείτε!»

Ένα απίστευτο "καρφί" πέταξε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του Καλό Μεσημεράκι, με αφορμή το λάθος που έκανε η Φαίη Σκορδά στο πρωινό πριν από μερικές μέρες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε πόσα χιλιόμετρα είναι η διαδρομή «Μελίσσια – Βαρβάκειος», είπε: «Είναι άλλος νομός». Τότε, ο πρώην σύζυγός της, της απάντησε: «Δεν είναι άλλος νομός βρε Φαίη μου, Αττική είναι».

Το γεγονός λοιπόν αυτό δεν πέρασε εννοείται απαρατήρητο από τον Νίκο Μουτσινά που το σχολίασε με μπόλικο χιούμορ στον αέρα της εκπομπής του.

«Πολύ ωραία! Γιατί μας έκανε εντύπωση και χαρήκαμε τόσο; Καλέ εδώ είπε Αίγιο πέλαγος, συγκεντρωθείτε! Μια χαρά… Μπράβο κορίτσι μου! Και μήπως να χωριστούν πια κι αυτοί οι νομοί για να γλιτώσουμε το πήγαινε – έλα. Μήπως να βάλουμε μικρονομούς στο σπίτι; Δηλαδή αν έχεις τρία δωμάτια, να ανήκεις και σε τρεις νομούς».