Tik Talk: Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ ο Γιώργος Μαζωνάκης

Θα συγκλονίσει με την εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Tik Talk: Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ ο Γιώργος Μαζωνάκης

Απόψε, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει την καρδιά του στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, την αγάπη του για το τραγούδι, την αρχή της καριέρας του στα 15, τις δυσκολίες, και περιγράφει τη στιγμή που για να αποφύγει το στρατό εξαιτίας της αγοραφοβίας του, μπήκε στο ψυχιατρείο.

Ο ίδιος είναι περισσότερο ευσυγκίνητος σε ό,τι αφορά τον ίδιο ή τους δικούς του ανθρώπους, όπως αποκαλύπτει στον Αντώνη Σρόιτερ.

Μη χάσετε την αποψινή συνέντευξη με το Γιώργο Μαζωνάκη.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1972 στην Νίκαια του Πειραιά, όπου και μεγάλωσε . Δεν είναι το μόνο παιδί της οικογένειας, καθώς έχει και δύο αδερφές τις οποίες αγαπά πολύ. Από παιδί αγαπούσε πολύ το τραγούδι.

Μεγάλωσε ακούγοντας με την οικογένειά του κλασικά λαϊκά τραγούδια και τραγουδιστές όπως ο Στράτος Διονυσίου, η Μαρινέλλα, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος κ.ά. αλλά άκουγε και ξένη μουσική, κυρίως ροκ . Δεν ήταν παρά μόνο δεκαπέντε ετών όταν αποφάσισε πως και επαγγελματικά θέλει να ασχοληθεί με ό, τι αγαπάει περισσότερο να κάνει, δηλαδή το τραγούδι.

Γιώργος Μαζωνάκης instagram

Για πρώτη φορά τραγούδησε σε ένα μαγαζί στη γειτονιά του τη Νίκαια, που λεγόταν «Μουσικό Ρετιρέ» και στη συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά σε μπουζούκια της Πάτρας.

Εκεί είναι που η τύχη του χαμογελάει. Σε αυτό το μαγαζί τον ανακάλυψαν άνθρωποι που δούλευαν για την δισκογραφική εταιρία Polygram και του πρότειναν να συνεργαστεί μαζί τους. Τα πράγματα από τότε κύλησαν ομαλά και σχετικά γρήγορα.

Ηχογραφεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο ο οποίος κυκλοφόρησε το 1993 με τον τίτλο «Μεσάνυχτα και κάτι». Η πορεία του δίσκου έδειξε θετικά δείγματα για την μετέπειτα πορεία του νέου τραγουδιστή και το 1994 κυκλοφόρησε ο πολύ πετυχημένος δίσκος με τίτλο «Με τα μάτια να το λες» και έτσι ξεκίνησε η μεγάλην επιτυχία του.