STAR: Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στις εγκαταστάσεις

Η επίσημη ανακοίνωση για τις εκπομπές "Στην φωλιά των Κου Κου" και "Αλήθειες με την Ζήνα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
STAR: Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στις εγκαταστάσεις

Όπως σας αναφέραμε πρώτοι στο Youweekly.gr το πρωί της Πέμπτης τόσο η εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου όσο και η εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα δεν βγήκαν εκτάκτως στον αέρα.

Οι υπόνοιες πως υπήρχε κρούσμα κορωνοϊού άρχισαν αν εξαπλώνονται με ταχύτητα φωτός οπότε ο σταθμός απευθείας πήρε τα μέτρα του. Αφού εκδόθηκαν τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι φοβόντουσαν.

Η επίσημη ανακοίνωση του STAR

«Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε μέλος της ομάδας της ​παραγωγής, oι εκπομπές ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/3 και τη Δευτέρα 22/3. Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ», αναφέρει η ανακοίνωση του Star.

Στη θέση των εκπομπών αύριο Παρασκευή θα προβληθεί σε επανάληψη το MasterChef και η ελληνική ταινία “Ένα κορίτσι για δύο”.

Σήμερα οι ανακοινώσεις για το «άνοιγμα» δραστηριοτήτων

κορωνοϊος star

Προς ένα λελογισμένο «άνοιγμα» ορισμένων δραστηριοτήτων προχωρά από σήμερα η Πολιτεία σε μία προσπάθεια να δώσει περιθώρια αποσυμπίεσης στους πολίτες και να συμβάλει στην περαιτέρω απόδοση του lockdown. Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων οι οποίοι αναμένεται να μελετήσουν όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, όπως την πορεία των κρουσμάτων, την πίεση στο ΕΣΥ καθώς και τα ποιοτικά στοιχεία της πανδημίας, προκειμένου να εισηγηθούν στην κυβέρνηση ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση εκτός από την ίδια την πανδημία έρχεται να αντιμετωπίσει και σκληρή κριτική όσον αφορά τις κινήσεις αυτές την ώρα που το τρίτο κύμα «καλπάζει» στην χώρα μας.

Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν πως αν δεν λαμβάνονταν τα τελευταία μέτρα θα είχαμε πολλαπλάσια κρούσματα, διασωληνωμένους και νεκρούς, παραπέμποντας προκειμένου να τεκμηριώσουν την άποψη αυτή και στα λεγόμενα των επιστημόνων. Αντίστοιχα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι όποιες αλλαγές ισχύσουν είναι αναγκαίες καθώς οι συνθήκες που διαμορφώνονται πλέον δεν μπορούν να υποστηρίξουν αυστηρότερα μέτρα.

Σημειώνεται πάντως πως στο κυβερνητικό στρατόπεδο θέλουν να κάνουν μικρά και σταθερά βήματα, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος έτσι ώστε κάθε δραστηριότητα που ανοίγει να διασφαλίζεται, όσο είναι δυνατόν πάντα, πως δεν θα περιοριστεί ξανά.