Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελευθερίου για Δόξα: «Μέσα σε 5 ώρες εξετέθη κάτι από την προσωπική του ζωή»

«Δεν είμαι δικαστής και δεν μπορώ να βγάλω απόφαση»

Ελευθερίου για Δόξα: «Μέσα σε 5 ώρες εξετέθη κάτι από την προσωπική του ζωή»
News 19.03.2021 09:38
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Λευτέρης Ελευθερίου συμμετέχει στο show μεταμφιέσεων YFSF και είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες. Έχοντας λοιπόν συνεργαστεί με τον Κώστα Δόξα, έκανε το δικό του σχόλιο σχετικά με την κατηγορία της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Το σχόλιο του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Κώστα Δόξα

Λείπει από το σόου ο Κώστας Δόξας;

«Δεν είμαι δικαστής και δεν μπορώ να βγάλω απόφαση για το τι είναι σωστό και τι όχι. Μέσα σε 5 ώρες όμως εξετέθη κάτι από την προσωπική του ζωή.

Ελευθερίου για Δόξα και καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας

Θεωρώ πως ένα από τα τεράστια σφάλματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όταν το “ΜeΤoo” αποκτήσει το μέγεθος που του πρέπει είναι το πόσο μπορεί να “δικάσει” στιγμιαία. Όταν η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τεράστιες επαναστάσεις όπως αυτή, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Ήταν εξαιρετικός συνεργάτης, γλυκύτατος άνθρωπος, που δεν εκκρεμούσε καμία καταγγελία εις βάρος του από συναδέλφους, γιατί οι περισσότεροι που μπήκαν, και καλώς μπήκαν, στα βαγόνια του “ΜeΤoo” είχαν και μια τεράστια ουρά καταγγελιών και από συνεργάτες τους. Είναι τόσο νωπό όλο αυτό… Ο χρόνος θα δείξει», είπε στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη.

Αλλαγές στο YFSF μετά την αποχώρηση του Κώστα Δόξα

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κώστας Δόξας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το YFSF και έτσι, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, πρόκειται να δούμε πολύ σημαντικές αλλαγές να γίνονται στο αγαπημένο show του ΑΝΤ1.

Αρχικά, παρόλο που το επεισόδιο της Κυριακής του YFSF θα προβληθεί κανονικά, δεν είναι σίγουρο εάν θα δούμε επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα μιας και εντοπίστηκε ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού.

YFSF Δόξας

Από την άλλη, η αποχώρηση του Κώστα Δόξα δημιούργησε ένα κενό στο show το οποίο θα καλυφθεί μάλλον με την εμφάνιση ενός guest καλεσμένου κάθε εβδομάδα στο show, από τους προηγούμενους κύκλους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Δόξας: Οι δηλώσεις του 4 μήνες πριν για την Μαρία Δεληθανάση και την σχέση τους

Μαρία Δεληθανάση: «Έχω μηνύματα που παραδέχεται ότι με έχει χτυπήσει»

Share