Αποκλειστικό: Χώρισαν μετά από 35 χρόνια γάμου ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη

Δεν μένουν καν στο ίδιο σπίτι πια...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Χώρισαν μετά από 35 χρόνια γάμου ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση θα σας μεταφέρει αποκλειστικά, σήμερα, το Youweekly.gr και αφορά ένα από τα πιο θαυμαστά ζευγάρια της showbiz, τον Γιώργο Πατούλη και την σύζυγό του, Μαρίνα, ή καλύτερα... πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αν και η πηγή μας προέρχεται από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, εδώ και λίγο καιρό ο Γιώργος και η Μαρίνα δεν μένουν στο ίδιο σπίτι. Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και όπως χαρακτηριστικά μας μετέφερε ο άνθρωπός μας "αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή".

Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος του Γιώργου Πατούλη με την Μαρίνα

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη χωρισμός

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα καλοκαίρι στην Πάρο, όταν ο Γιώργος Πατούλης είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της Φιλολογίας. Εκείνος όταν την είδε την απηύθυνε το λόγο στα γερμανικά, εκείνη τον ειρωνεύτηκε και ξεκίνησε το ειδύλλιο τους. Δεν πέρασε πολύς καιρός και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και το 1992 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η κυρία Μαρίνα Πατούλη είναι μια γυναίκα ακομπλεξάριστη, με πλούσιο βιογραφικό και εκρηκτικό ταμπεραμέντο που όταν δεν πρωταγωνιστεί στους τίτλους των άρθρων για το ανθρωπιστικό έργο της, πρωταγωνιστεί για τις στιλιστικές της προτιμήσεις που προκαλούν έντονα σχόλια, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.

Ούσα παντρεμένη με τον Γιώργο Πατούλη, έναν πολύ ισχυρό άνδρα στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον κόσμο της υγείας, η Μαρίνα Πατούλη δεν έπαψε στιγμή να εργάζεται σκληρά και να εμπλουτίζει το βιογραφικό της. Έχει εργαστεί χρόνια ως φιλόλογος τόσο σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία όσο και σε φροντιστήρια.

Αντικείμενο της εξειδίκευσής της είναι η διδασκαλία κειμένων της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και Λατινικής Φιλολογίας. Εκτός από την ενασχόλησή της με τα φιλολογικά, η Μαρίνα Πατούλη έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της ΑΣΠΑΙΤΕ, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πεύκης, μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου» και μέλος άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως «Η Μέριμνα του Γήρατος», ο «Σύλλογος Αλκυονίδες» και η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Οικογένεια Πατούλη

Τον Οκτώβριο δυστυχώς βίωσαν μια τραγωδία αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Πατούλη, Πόπη Πατούλη μετά από πολυήμερη νοσηλεία. Το πένθος βαρύ για τον περιφερειάρχη Αττικής ο οποίος είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και την αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στα social media...