Κατερίνα Ζαρίφη: «Σιγά σιγά θα ανοίξουν πολλά στόματα και στο χώρο της τηλεόρασης»

«Το να φοβίζεις τον άλλον και αυτό να σε ευχαριστεί, για μένα αυτό είναι έγκλημα»,

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Σιγά σιγά θα ανοίξουν πολλά στόματα και στο χώρο της τηλεόρασης»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη για τις «Roomies», για τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει.

«Το ηπειρώτικο είναι το heavy metal της Ελλάδας» ανέφερε, υποστηρίζοντας τις μουσικές τις προτιμήσεις, ενώ για την εμφάνισή της είπε ότι έχει χάσει 18 κιλά.

«Τρεις γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν άψογα, είναι ευτυχής συγκυρία η συνεργασία με την Μαρία Σολωμού και την Ντορέττα Παπαδημητρίου», είπε χαρακτηριστικά για τις Roomies.

«Σιγά σιγά θα ανοίξουν πολλά στόματα, υπάρχει και ο χώρος της τηλεόρασης που αν ανοίξει ο ασκός… Θαύμασα το θάρρος της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα και είπα επιτέλους! Σιχαίνομαι το να έχεις εξουσία και να τη χρησιμοποιείς σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κάνεις καλό και νομίζω ότι τώρα ήρθε η στιγμή της δικαιοσύνης.

Να έρθει η κάθαρση. Μου έχει τύχει επιθετική συμπεριφορά στην τηλεόραση. Το να φοβίζεις τον άλλον και αυτό να σε ευχαριστεί, για μένα αυτό είναι έγκλημα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη.

Χείμαρρος η Κατερίνα Ζαρίφη - «Αν ανοίξει ο ασκός για την τηλεόραση η μπόχα θα φτάσει μέχρι τον ουρανό»

Οι τρεις παρουσιαστής της εκπομπής του MEGA, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Μαρία Σολωμού δεν άφησαν ασχολίαστο το θέμα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων τον τελευταίο καιρό και αυτό φυσικά είναι οι δημόσιες καταγγελίες ηθοποιών για γνωστά πρόσωπα του θεάτρου.

Χείμαρρος η Κατερίνα Ζαρίφη για καταγγελίες

Η Ντορέττα πήρε αρχικά τον λόγο και είπε: «Είναι πράγματα που δεν μπορώ να πω ότι δεν τα είχαμε ακούσει. Όλα ξεκίνησαν από τη Σοφία Μπεκατώρου. Εκείνη ξεκίνησε όλο αυτό το άνοιγμα και το κουράγιο που έδωσε στις γυναίκες.».

Ενώ παράλληλα ανέφερε για την Ζέτα Δούκα: «Η Ζέτα έκανε την αρχή για τον χώρο του θεάτρου. Εγώ θαυμάζω όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που βγήκαν να μιλήσουν. Είναι καλό να δοθεί η ευκαιρία να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι με την όποια θέση ότι αυτή η θέση δεν τους δίνει να καταπατούν προσωπικότητες ψυχές, ιδιότητες και σώματα.».

Με την Κατερίνα Ζαρίφη να ξεσπά αμέσως μετά και να δηλώνει: «Αν ανοίξει ο ασκός για την τηλεόραση η μπόχα θα φτάσει μέχρι τον ουρανό!». Στο μεταξύ, δείτε εδώ μερικές σημαντικές εξελίξεις για την εκπομπή!