Μαρία Μπεκατώρου: Η απάντηση της για τον Κώστα Δόξα μετά την απομάκρυνση του από το YFSF

Ποια ήταν η τοποθέτηση της παρουσιάστριας για τις καταγγελίες εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Μπεκατώρου: Η απάντηση της για τον Κώστα Δόξα μετά την απομάκρυνση του από το YFSF

Το πρωί της Παρασκευής, η κάμερα του Πάμε Δανάη τσάκωσε την Μαρία Μπεκατώρου και μέσα σε όλα η παρουσιάστρια απάντησε και για τον Κώστα Δόξα.

Η πρωινή εκπομπή συνάντησε την Μαρία Μπεκατώρου και τους συμμετέχοντες του YFSF- All Star στα γυρίσματα, με την ίδια να παραχωρεί μερικές αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Μαρία Μπεκατώρου για Κώστα Δόξα

Συγκεκριμένα, η Μαρία είπε: «Έρχομαι από τις 9 το πρωί και φεύγω κατά τις 2-3, την άλλη μέρα. Φέτος είναι μία από τις καλύτερες σεζόν. Με τον Κώστα Δόξα έχω μιλήσει και θα μείνει εκεί, δε θέλω να πω τίποτα άλλο», ανέφερε, μη προχωρώντας όμως σε παραπάνω δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το σόου μεταμφιέσεων.

Στην κάμερα αργότερα μίλησε και η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία αναφορικά με τις σχέσεις της με τον τραγουδιστή είπε: «Με τον Κώστα, μετά αφού έφυγε, ναι τον είδα μια φορά και χαιρετηθήκαμε, ναι».

Για τον Κώστα Δόξα μίλησε και η Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει και για την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF, με την τραγουδίστρια να ξεκαθαρίζει πως η υπόθεση έχει πλέον πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η ίδια προσπάθησε να σταματήσει τη συζήτηση καθώς δεν ήθελε να εκθέσει κανέναν, ωστόσο αρκέστηκε στο να πει ότι οποιαδήποτε μορφή βίας θα πρέπει να είναι κατακριτέα.

Κατερίνα Στικούδη Κώστας Δόξας

«Αυτά είναι πλέον γνωστά. Η υπόθεση αυτή έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και σίγουρα, οποιαδήποτε μορφή βίας είναι κατακριτέα. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.