Άγριες Μέλισσες - Θεοφανία Παπαθωμά: «Η Βιολέτα δεν έχει παιδί. Δεν θα εμφανιστεί κανένα παιδί ποτέ»

Το ανατρεπτικό spoiler που αποκάλυψε για την εξέλιξη της σειράς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες - Θεοφανία Παπαθωμά: «Η Βιολέτα δεν έχει παιδί. Δεν θα εμφανιστεί κανένα παιδί ποτέ»

Το πρωί της Παρασκευής, η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και έδωσε ένα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες.

Η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται την Βιολέτα μίλησε για την εξέλιξη της επιτυχημένης σειράς, αποκαλύπτοντας μάλιστα και μερικά πράγματα που πρόκειται να δούμε στο μέλλον.

Άγριες Μέλισσες - Θεοφανία Παπαθωμά

Η Θεοφανία Παπαθωμά είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ευτύχημα η ανταπόκριση του κόσμου για τη σειρά. Έτσι λένε για τρίτη σεζόν, αλλά δεν μας έχουν ενημερώσει ακόμη για κάτι κι εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμη για επόμενη σεζόν. Αν ο ρόλος μου το επιτρέπει και έχει ενδιαφέρον, γιατί όχι»!

Για την υιοθεσία του Ευτύχη δήλωσε: «Προσπαθούμε να πάρουμε τον Ευτύχη, αλλά επειδή η κατάσταση του Μιλτιάδη είναι τέτοια δεν ξέρουμε να θα τα καταφέρουμε. Ο ενωμοτάρχης και η Ρίζω προσφέρονται να μας βοηθήσουν, δεν θα πάρουν το παιδί. Θέλουν να μας δώσουν τη νομική κάλυψη».

Και αμέσως μετά η ηθοποιός πρόσθεσε: «Η Βιολέτα δεν έχει παιδί. Δεν θα εμφανιστεί κανένα παιδί ποτέ. Δικό της τουλάχιστον». Θα πάει ωστόσο η σειρά σε τρίτη σεζόν; Δείτε εδώ τα νέα δεδομένα.

Άγριες Μέλισσες: Θα έχουν happy end η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Θεοφανία Παπαθωμά δε δίστασε να δώσει ένα πολύ γερό spoiler για τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε πως ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα θα έχουν happy end.

Το ζευγάρι έχει περάσει από 40 κύματα, μέχρι που ο Μιλτιάδης αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους για να μην ταλαιπωρεί τη Βιολέτα.

Άγριες Μέλισσες Μιλτιάδης Βιολέτα

Το κοινό ωστόσο τους θέλει και πάλι μαζί και όπως όλα δείχνουν, το ίδιο θέλουν και οι σεναριογράφοι της σειράς. Η Θεοφανία Παπαθωμά, ανέβασε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Μιλτιάδη και έγραψε: «Μιλτιάδης και Βιολέτα Happy End».